lauantai 21. marraskuuta 2015

Kurkkaus sisälle

Meidän ikkunoiden korjaustyöt ovat olleet "pitkissä kantuumissa", kuten tietysti kaikki muukin on ollut.  Ikkunoilla on ollut myös monta tekijää -ehkä liiankin monta.  Reippaana tyttönä ajattelin ensin, että kunnostan ainakin puolet itse.  No, minusta ei vaan ollut siihen. Ikkunalasin leikkaaminen, puukorjausten arviointi ym.ei onnistunut. Maalin rapsutteluun se työ sitten jäi.  Minun kädentaitoni sopivat paremminkin tuonne päiväkodin taaperoryhmään.
Onni on nyt kuitenkin kääntynyt ja  meillä on huippuhyvä ikkunoiden tekijä tai oikeastaan kaksi tekijää. Kehuja on tullut kaikilta, jotka ovat työnjäljen nähneet. Kumpikin taitaja ilmestyi kuin sattuman kaupalla. Tai no, minähän kohtalonuskoisena tiedän, että kaikki tapahtuu juuri oikealla hetkellä. Ikkunatkin valmistuvat silloin, kun on sen aika. Tässä muutama räpsy talon sisällä olevasta verstaasta.Tekijöiden nimiä voin tarvittaessa kertoa, mutta mustasukkaisena vasta tämän projektin jälkeen. 


Nyt kun minun ei tarvitse hikoilla ikkunoiden parissa, niin olen ehtinyt kulttuuririennoille. Seinäjoen Taidehallilla on vaihtunut uusi, upea näyttely. Käykää kurkkaamassa.  Alla pikku maistiainen.5 kommenttia:

 1. Onneksi löytyy tekijöitä, eikä kenenkään tarvitse olla supernainen ja ehtiä kaikkea:)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että on löytynyt oikeat tekijät. Kyllä se elämä kuljettaa sinne minne pitääkin :)

  VastaaPoista
 3. Valtava urakka, hyvä että on löytynyt ammattilaiset tekemään!

  VastaaPoista
 4. Jes! :) Olen niin onnellinen että löysin (toisen bloggaajan avustuksella.) blogisi uudestaan! Olen lukenut blogiasi joskus, jo ennenkuin itse rupesin pitämään omaa ja sitten tämä unohtui jossain matkan varrella.. Nyt olenkin jo jonkin aikaa etsinyt, enkä ole löytänyt. Kivaa lukea taas teidän kuulumisia :)

  VastaaPoista
 5. Onko kuisti purettu. Olisi mukava nähdä siihen liittyviä kuvia tai jotain. Hyvää joulukuuta.

  VastaaPoista