torstai 18. joulukuuta 2014

Romuverstaalta paraatipaikalle

Olenko kertonut, että ostimme jokin aika sitten upean pöydän Lundagårdista?  Näin kuvan Faebookissa ja varasin pöydän heti. Se oli viisas päätös, sillä pöydästä oli tullut useita kyselyjä.

Tämän kuvan näin  Lundagårdin Facebook -sivulla.

Pöytää oli ilmeisesti pidetty jossain verstaassa, sillä kannessa oli useita paksuja maaliläikkiä. Kuumailmapuhallin ja skraba minulla jo pysyy käsissä, joten putsaaminen ei tuottanut ongelmia. Läikkiä toki jäi kanteen, mutta ne eivät haittaa. Jos otamme tämän joskus ruokapöydäksi, niin ehkä maalaan kannen. Ehkä.


Kannen lähtötilanne.


Sain tästä pöydästä joitakin päiviä sitten ahaa -elämyksen: Mehän teetämme keittiökalusteet tällä tyylillä. Pöytä on mielestäni hienostunut siroine jalkoineen, mutta samalla tukeva, sillä pelkkä kansi painaa paljon. Väritys on jännittävä. Kuinkahan kirkkaan viininpunainen se on alunperin ollutkaan? Siihen yhdistettynä "Fazerin siniset" laatikot, joissa musta salmiakkiruutu. Karkkihan se onkin koko huonekalu. Väritys voi olla vähän turhan villi, mutta jotain tuntumaa voisi siitäkin hakea.


Jätän tämän inspiraation itselleni muistiin. Voin sitten selata suunnitelmia, kun nämä haihatukset ovat oikeasti totta.   Tässä se on nyt.
Kiitos Lundagårdille, jonka ansiosta tällaiset aarteet saavat uuden elämän.

14 kommenttia:

 1. Aivan ihana pöytä! Mahtavat värit! <3

  VastaaPoista
 2. Oi, sellainen vanhojen satujen pöytä. Nuo Lundagårdin tavarakasakuvat on uskomattomia, hienoa työtä tekevät, kun löytävät työkseen aarteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienosti sanottu -vanhojen satujen pöytä. Sellainen se on!

   Poista
 3. Ihan käsittämättömän hieno pöytä! Pitäisin sen ihan ennallaan juuri tuollaisena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan pitää. Ei haitannut jouluateriaa vanhat maaliläikät. :)

   Poista
 4. Upea löytö, upeat värit laatikoissa!

  VastaaPoista
 5. Mielettömän ihana pöytä!!! Olen jopa hiukan kateellinen löydöstäsi... Kivaa joulun aikaa!

  VastaaPoista
 6. Ihan huippuhieno löytö! Mulla on aina puutetta säilytystilasta, niin olen jo vuosia haaveillut laatikollisesta pöydästä. Saisin sinne jemmaan vaikka mitä :)

  VastaaPoista