maanantai 11. elokuuta 2014

Täällä sitä ollaan!

Kiitos, että olette pysyneet kuulolla, vaikka minä pidin blogilomaa. En tietoisesti sulkenut suutani, mutta elämä on ollut kovin kiireistä. Se on reissumiehen vaimon osa!


Tämä paloauto onkin Siipyystä! Kuljettaja Seinäjoelta.

Kesään kuuluu oleellisesti kaikenlaiset karkelot. Lasten kanssa olemme tehneet päähänpistosta retkiä lähelle ja pienen matkankin päähän.

Kesän innovaatio: marjatikku
Viime viikolla kävin yksin äidin ja isän kanssa asuntomessuilla. Oikein nauratti se asetelma, kun istuimme puistonpenkillä jäätelöä syöden. Siinä minä paistattelin päivää äidin ja isän keskellä kuin ylikasvanut vauva.

Asuntomessujen suosikkitaloni.


Kanavatyö: måste ha! (Remun sisustus ei ollut suosikissani.)
Nyt viikonloppuna aurinkotalon naapurustossa on säpinää. Östermyra -päiviä vietetään 16-17.8. Olisin kovasti halunnut pitää meilläkin avoimet ovet ja koululaisten kanssa vohvelikahvilan. Se suunnitelma meni kuitenkin mönkään. Talon piha on karmeassa kunnossa eikä sisällekään voi ketään päästää. Olisi ehkä aiheellista hankkia pihaan taas muutama kontti purkujätettä varten. Ajatus avoimista ovista on kuitenkin jäänyt kytemään ja varmasti sellainen päivä järjestyy tuota pikaa.Östermyra-päivillä on tänä vuonna mahtava ohjelma. Viime vuonna teimme Mikon kanssa kartanokierroksen. Täällä on juttua siitä. Ohjelman mukaan kartanokierrokselle pääsee nytkin sekä lauantaina että sunnuntaina klo 10.30. Kannattaa olla ajoissa paikalla, sillä kartanoon ei ihan joka päivä tallustella. Ohjelman mukaan siellä on tavallisten kierrosten lisäksi myös teatteriesityksiä useamman kerran.Kivinavetan ruohokentällä näytti olevan paljon erilaisia toiminnallisia työpajoja ja sen lisäksi kahvila. Taidan viedä reissusta tulevan miehen ensin kartanoon kadehtimaan naapurin tiluksia, sen jälkeen museokierrokselle ja lopuksi lapset huovuttakoon tuliaiset!


4 kommenttia:

 1. Kiitos tuosta ylikasvanut vauva-mielikuvasta, työkaverit ihmettelee kun repeilen täällä itsekseni :D Ja kiva että olet taas takaisin!

  VastaaPoista
 2. Tua kirkkotie mun olis pitänyt maalata,olisimpa eilen kattonut sivujasi.Olimme nimittäin Törnänävän kirkon pihassa eilen ja tänään,mutta en maalannut kirkkoa,tää kirkkotie olis muhun kolahtanut.AV

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maalaat sen sitten toisella kertaa. :) Tämä on munkin lempparinäkymiä.

   Poista