perjantai 18. heinäkuuta 2014

Suosikkitaloni

Yhdeksäntoista vuotiaana nuorena äitinä vaunuttelureittini kulki tiettyä katua pitkin vain yhdestä syystä. Siellä sijaitsee lempitaloni. Myöhemmin aina silloin tällöin ajoin ohi ihan vain vilkaistakseni taloa. Talon omistajat eivät tienneet ihastuksestani eivätkä tienneet myöskään sitä, että vuosi-pari sitten varovasti välikäsien kautta kyselin heidän sukulaistytöltään olisiko taloa mahdollista ostaa. Kuulemma ei. Jätin asian sikseen. Vähän sen jälkeen löysimme aurinkotalon.
Tällä viikolla ihailin Facebook -ryhmässä erään herran ottamia kesäisiä valokuvia. Häneltä löytyi kuva myös meidän talostamme ja siitä se sitten lähti. Ystävällinen pariskunta tuli kylään. Juttu kääntyi heidän Seinäjoen kesäasuuntoonsa. Minä: "Ai, sillä samalla kadulla kuin se sininen talo?" Hän: "Se on se sininen talo!"
Tänään pääsin kylään upeaan siniseen taloon. Pakko myöntää, että tunsin pientä haikeutta. Talo on ihana ja pihapiiri täydellinen. En viitsinyt sisällä toisten kotia kuvata, vaikka siellä oli todella kaunista. Muutaman ulkokuvan räpsäisin. Kiitos isäntäparille.
8 kommenttia:

 1. Ihana kohtaaminen ihailemasi talon ja sen isäntäväen kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa sattumaa, juuri sen ihailemasi talomn kuvia löysit ja sitten viel' pääsit kylään. Ei voi parempaa tuuria enään ollakkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkotalo on tuonut mukanaan paljon mukavia kohtaamisia.

   Poista
 3. Aika hyvä värivalinta,ainakin kuvaa katsoessa.av.

  VastaaPoista
 4. Herttaista! Voin kuvitella, että myös aurinkotalo on ollut monekin unelmatalo, jota ei olla sitten uskallettu ostaa.

  VastaaPoista