tiistai 1. heinäkuuta 2014

Kukkaislapsille

Kiitos hauskoista festareista kaikille asianosaisille ja kiitos Selmulle hienosti hoidetusta vartioinnista  talomme ympärillä. Meillä ei ollut huolen häivää. Oli vain rock ’n’ roll.


Provinssista on aina vähän haikeaa palata normielämään. Prodigyn keikan jälkihuuruilla elää vielä pitkään. Onneksi ystäväpiirissämme riittää muitakin provinssifaneja. Suunnittelimme jo, että tänä vuonna elämme festaria pitkin vuotta. Bändijulkistusten aikaan teemabileitä ja sitä rataa.


Kuvat: Mika Vehkala. Löytyy Provinssin sivuilta.

Sielu tarvitsee salvaa rokkiviikonlopun jälkeen. Siksi laitan Östiken pihamaalta kukkapläjäyksen kaikille kukkaisihmisille. Päivänkakkaran tunnistan. Ja ruusukin on kukka.

9 kommenttia:

 1. Ihania kukkia, vaali näitä vanhoja kaunottaria, kurjenmiekkaa, akileijaa, kurjenpolvea ym.
  Aurinkoista kesää Aurikotalolaisille:):) -t

  VastaaPoista
 2. Kurjenmiekkaa tosiaan, ja onko noi yhdet ahomansikoita?! Nams teille, jos on :D

  VastaaPoista
 3. Voi hitsi, oliko provinssissa prodigy! Miten multa on mennyt ihan ohi tuo tieto. Eipä ole provinssissa tullut käytyä hetkeen (10 vuoteen?), pitäisiköhän sitä joku kesä kokeilla taas.. :)

  Taitaa olla monet muut kukat jo tunnistettu, mutta tuo 7. kuva on joko lehto- tai rohtovirmajuuri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ens kesänä sitten!
   Mä oon niin huono puutarhuri, mut tässähän sitä opetetllaan. :)

   Poista
 4. Sori kun tulen tänne festarijuttuun remppa-asioista höpistelemään, mutta piti kysymän, että mitä tuo Eerolan imupoikien vierailu kustansi? Meilläkin olisi tarvetta. Ullakko pitäisi imuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eerola oli halvin. Muistaakseni 140€/h. Vielä ei ole tullut laskua. Eikä ollut mitään kilometrimaksja pelkästä siirtymisestä talolle. Joillakin autoilla kilometrit alka siitä, kun auto lähtee firman pihasta. Näin muistaisin. :) Ja remppahan tässä on aina mielessä festareilla tai ei. :)

   Poista
 5. Kukista vielä: 5 kuva on mielestäni Juhannusruusu, 9 ja 10 Akileijoja (sininen ja vaalean punainen),
  12 näyttäisi Niittyleinikiltä joka on Myrkyllinen,
  14 Kielon lehdiltä (oliko touko-kesäkuussa valkoisia hyvänhajuisia kellokukkasia? ja myöhemmin punaisia marjoja. KIELO on Myrkyllinen),
  15 Koiranputki, en ole ihan varma.
  Esim.Otavan Värikasvio kirjassa on paljon tavallisia ja erilaisia kasvien kuvia.
  Hyvää kesää ja voimia talon remontointiin. On ilo seurata blogia, jossa vanha talo teidän avullanne pääsee heräämään uuteen loistoonsa.
  uudelleen elämää

  VastaaPoista