perjantai 27. kesäkuuta 2014

Ihmisten juhla!

Tänään on Provinssirock! Odotamme sitä joka vuosi kuin kuuta nousevaa. Joskus kymmenen vuotta sitten mietin olenko liian vanha festareille. Hyvin lyhyen kriisin jälkeen totesin ajatuksen järjettömäksi. Provinssi on ihmisten juhla.

Törnävä on valmis Provinssiin!
Hyvää Provinssia ja onnellista festarielämää! See you guys!

Kuvassa joku festariheila vuodelta 2007.10 kommenttia:

 1. Mun ystäväni menee on varmaan viisikymppinen,minusta on hyvä,että ei ole ikärasismia,vaan musiikkia kaikkien makuun.av

  VastaaPoista
 2. Olen viime vuosina pälyillyt festareilla ympärilleni ja arvioinut kanssajuhlijoiden ikää. Luojan kiitos siellä on useita itseä hyvinkin paljon iäkkäämpiä. Rakastan kesäistä livemusaa ja festaritunnelmaa hyvän musiikin parissa. En haluaisi tuntea itseäni liian vanhaksi vielä pitkään aikaan. Mennään siis festareille, kun kerran tykätään :).

  VastaaPoista
 3. Hauskaa festaria sinne! Provinssissa olen käynyt moooonta vuotta sitten, yhden kerran :) Nykyään ei tule enää lähdettyä. Tänä vuonna saatamme kuitenkin tehdä poikkeuksen paikallisen festaritapahtuman myötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menkää ihmeessä festareillenne. Täällä piisaa kesätapahtumia, mutta tämä ensimmäinen on myös ykkönen. :)

   Poista
 4. Toivottavasti teillä oli mukavat Provinssit! Eikä ihminen ole koskaan liian vanha livemusiikille! Mä ajattelin alkaa festarikiertäjäksi, sitten kun lapset on isoja. Kun ei silloin nuorena tajunnut kuinka kivaa se on. Livemusiikki vaan on <3

  VastaaPoista
 5. Päädyin yhden suosikkiblogini vanhojen ikkunoiden kunnostusjutun kautta erääseen minulle uuteen blogiin ja sieltä tänne. Lämminhenkinen blogisi ja talonne upea tarina on viihdyttänyt minua kahden sadepäivän ajan. Jäin heti koukkuun ja luin kaikki postaukset alusta saakka. Kulttuurialan koulutuksen saaneena ja vanhojen esineiden keskellä eläneenä tykkään itsekin tehdä kaikenlaista ja arvostan hidasta, perinteitä kunnioittavaa elämäntapaa. Mutta tiedän olevani aivan liian lyhytpinnainen näin isoon ja pitkäkestoiseen projektiin. Siksi onkin aivan huikeaa, että tässä voi elää ja jännittää mukana omalla kotisohvalla istuen. Kiitos, että jaat tämän meille, joilla ei ole uskallusta tai mahdollisuutta aloittaa vastaavaa projektia, mutta jotka ovat todella iloisia, että kaltaisiasi rohkeita ja peräänantamattomia ihmisiä on olemassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mieltä lämmittävästä kommentistasi. Tällainen kannustus on yksi syy, minkä takia jaksan blogia kirjoittaa.

   Minäkin olen lyhytjänteinen tuuliviiri, mutta näköjään ihmeitä voi tapahtua. Toisaalta olemme vasta urakan alussa.. Gulp. :)

   Poista