sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Tykinkuula

Mikko sai talolta aarteensa: tykinkuulan. Onko jollekin jäänyt epäselväksi, että kanalassa on vähän sotkua? Sieltä se löytyi mädäntyneen penkin sisältä märkien purujen, riekaleisten vaatteiden ja kakan alta. (En nyt tiedä onko tuo uloste rotasta peräisin olevaa. Löysimme Heidin kanssa paljon käpyjä ja haluaisimme ajatella, että kanalan ovat vallanneet disneyoravat. )


Laiska töitänsä luettelee, mutta on ihan superkivaa, että saan laittaa tänne kuvia kanalan edistymisestä. Eilen talolla kävi yksi naapurikin ja melkein työnsin hänet katsomaan kanalan tilannetta. En siiten kehdannut, kun hän ei vihjailuistani huolimatta sinne siirtynyt.

Ennen

Nyt voin sanoa, että kanala on voiton puolella. Lattialta on lapioitu puolimetriä jätettä. Pääsen siivousvaiheeseen ja mikä tärkeintä: katolle tulee asentaa pressu mahdollisimman pian.

Jälkeen

Kanalan lisäksi minulla on toinenkin syy iloon. Hidasta elämää -sivusto on ottanut blogini siipiensä suojaan. Aion jakaa siellä ajatuksiani syvällisemmällä tasolla. Jatkan täällä tavallista kirjoitteluani, raportoin talon edistymisesta ja lisään paljon kuvia. Hidasta elämää puolella sen sijaan pohdin ajatuksia talon ja muun elämän ympärillä henkilökohtaisemmin. Tervetuloa myös tänne!

PS. Tänään on viimeinen päivä osallistua arvontaan! Klikkaa tästä.14 kommenttia:

 1. Ja sivustavedettävä sänkykin kanalassa.Kukahan siinäkin on nukkunut?Monet-luulen.av

  VastaaPoista
 2. Heippa! Löysin blogisi jokin aika sitten. Ihanaa, kun pelastatte kauniin talon pihapiireineen.

  VastaaPoista
 3. haluaisin seurata kumpaakin blogia niin voisitko sen helpottamiseksi pistää tästä blogista linkin toiseen. upea löytö, tosiaan mitä tahansa voi löytää kun pitää silmät auki. On todella antoisaa kun haluat jakaa talon tarinaa muiden kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Koitan saada linkkiä aikaiseksi. :)

   Poista
  2. Kiitos myös sulle! M.

   Poista
 4. Nuo löydöt ovat aina niin ilahduttavia. Kaiken moskan seasta löytyy paljon ihmeteltävää. Musta on mukavaa kun tallennat kuvina ja sanoina teidän matkaanne. Siitä on iloa myöhemminkin, sitten kun katselet maisemaa talosta kotina :)

  VastaaPoista
 5. Kova homma kanalan tyhjennyksestä...mutta mitä aarteista sielätä löytyykään...onko tuo puusohva märäntynyt...:?

  VastaaPoista
 6. Vau! Että oikein tykin kuula. Pääsee varmasti arvoisalleen paikalle aikanaan!
  Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sille oma soppi löydetään. :) Mukavaa viikkoa sinne!

   Poista
 7. Vau, tykinkuula! Meillä poika oli jo siitä aivan innoissaan, että hajotettavasta kannosta löytyi jotain minkä hän tulkitsi hauliksi. En tiedä mikä oli, jokin pikkuinen menneisyyden jäänne.

  Seuraan takuulla blogiasi myös Hidasta Elämäässä. Onnea matkaan!

  VastaaPoista