lauantai 3. toukokuuta 2014

Ravintolapäivän aurinkokahvila

Eilen taas raivasimme pihaa ja tyhjäsin kanalaa ystäväni Heidin kanssa. Olen tavattoman kiitollinen pienistä kädenojennuksista. En edes huomannut, kuinka kylmä sää oli, koska meillä oli niin mukavaa. Illalla sitten hytisin villapaitojen alla. Kiitos Heidi! Saimme ihmeitä aikaiseksi. Nimittäin kanalassa näkyy lattiaa!

Kuvat Heidin kamerasta

Sieluni silmin näin talkoopäivän tunnelmaa. Hyvällä säällä pihassa tulee olemaan pöytiä, tuoleja, piironki ja mitä nyt talolta löytyy kahvilan tykötarpeiksi. Kaikki täytyy vain kuurata valmiiksi ensi viikolla. Arvatkaa,  mikä tunne on ottaa 20- vuotta (ja todennköisesti enemmänkin) hylättyinä olleita huonekaluja ja nostaa ne ulos päivän tähdiksi. Pajulinnun steinerpäiväkodista järjestetään vielä lapsille oma puuhapiste räsymattojen päälle.

Ja arvatkaa, kuinka hieno fiilis on se, että meillä on juhlat! Se ensimmäinen fiilis, joka minulle talosta tuli, toteutuu jo nyt. Blogia seuranneet ehkä muistavat, että katsoin pihaa ja mielessäni näin kesäjuhlat. Nyt ne toteutuvat oikeastaan juuri kuvan kaltaisina: paljon lapsia, touhua, musiikkia ja laulua. Pojanluoman laulukoululta (se, jossa Sarmannot esiintyivät) tulevat laulamaan ja laulattamaan kahvilan asiakkaita. Olen onnellinen ja kiitollinen.Tapahtuman yhteistyökumppaneita ovat Lakeuden ympäristöhuolto, S-market Törnävä, Törnävän kukka ja Ykkös Basaari.

6 kommenttia:

 1. Voi rähmä ja mivä hesassa.:(((av

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, sä olisit varmasti pitänyt tästä! Mut tulee uusiakin. :)

   Poista
 2. Kuulostaa niin hyvältä tuo teidän aurinkojuhla :) Harmittaa kun en pääse mukaan, mutta viettäkää te mukava ja uuttera päivä :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa tekemisen meininkiä! Meillä on talolla näyttö samaisena päivänä ,muttapa pyrimme tryykäämään ihka ensimmäisten joukossa talkoisiin niin ehditään kaikkeen!

  VastaaPoista