perjantai 2. toukokuuta 2014

Mun valtakunta

Östiksellä on se hyvä puoli, että työnteko ei käy yksipuoliseksi. Vaikka mihin kohtaan seisahtaa, niin aina voi tarttua toimeen. Kun veljeni kävi visiitillä, niin siinä keittiössä jutellessamme käsi hakeutui irrottelemaan vanhoja kaakeleita. Noin esimerkkinä.


Nyt, kun ilmat ovat viilentyneet, emme ole halunneet kastella seiniä sisällä. Tapettien irrotus on siis hetken tauolla ja siirryimme ulos. Pihaa koskee sama sääntö: jokaisella neliömetrillä on oma työmaansa. Olemme lajitelleet roskia: puu, metalli, lasi, tiili ja poltettava jäte. Kaikkea löytyy!


Maria Nättysen kanalan raivaus on ihan kohtalaisela mallilla. Ainakin sillä mallilla, että en enää pelkää mennä sisälle. Papanoiden perusteella rotat ovat kanalasta pitäneet. En kylläkään ole rotan jätöksiä vielä tähän ikään mennessä nänyt, mutta näin minä maalaisjärkisesti päättelin. Löytöjäkin on tullut vastaan. Yhdestä luokkasormuksesta voisin laittaa puhelinkuvan Facebookin puolelle.

Minun ja Maria Nättysen yhteys vain vahvistui. Eilen haaveilin omasta pienestä kaupasta. Kanala on mun valtakunta!

Kurkistaako sieltä meidän tuleva ulko-ovi?


6 kommenttia:

 1. Heh hen, kirjoitin pitkät pätkät ja mun koneella olikin pojan profiili tuossa yllä :))

  No, sanomani piti että huh, huh, on teillä kova homma siellä edessä, mutta blogi on siitä hyvä, että vanhoja kuvia katselemalla näkee myöhemmin, miten paljon on edistynyt, oman työnsä jäljen. Pikku hiljaa asiat siirtyilevät oikeaan paikkaan kun aina nappaa jotain mukaansa ohi kulkiessaan. Tunnistan tilanteen täysin! Sama juttu täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelinkin jo, että kuka skedemies mulle kirjoittelee! :)

   Just näin! Joku laittoikin joskus blogiini viestiä, että ihan jokainen siivottu neliömetri ja kannettu tavara ovat kaikki kohti päämäärää. Näin olen muistanut ajatella silloin, kun työmäärä hipoo järjetöntä. :) Ja näin ne blogiin laitetut kommentit antavat voimaa.

   Poista
 2. Näin keväällä, ennen ruohon kasvua on palkitsevaa siivota, näkee kättensä työjäljen.
  Hieno ikkunanpoka viimeisessä kuvassa.
  Voimia... -t

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon on piha muuttunut muutaman päivän aikana. Kiitos t!

   Poista
 3. Tuo ikkuna on ihana :)
  Kyllä hommia piisaa, mutta on se kaiken vaivan arvoista. Siitä tulee niiiiiin hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on pariovet ja suunnitelmissa on laittaa ne talon pääoviksi. <3

   Kiitos Mari!

   Poista