torstai 15. toukokuuta 2014

Kurkistus sisälle

Meillä on aivan ylihienoa. Ja huomenna on varmasti aivan yliylihienoa, kun saadaan kaikki valmiiksi. Tyttöjen koulun opet suhahtivat paikalle niinkuin hyvät haltijattaret ja taikasauvan napautuksella kaikki oli täydellistä. (Olen näköjään tämän tapahtuman myötä hypännyt vallan satumaailmaan.) Tässä pieniä alkupaloja.
Olen valtavan iloinen  näyttelystä. Niin paljon olen surrut talon puolesta, että on maailman ihanin tunne, kun talossa tuoksuu mäntysuopa ja seiniä koristaa kauniit lasten tekemät taideteokset. Tekisi mieli kyynel tirauttaa. Ja tirautankin.

18 kommenttia:

 1. Mukavaa talkoopäivää huomiselle, varmasti hieno ja ikimuistoinen päivä :) Maajussien kevät on kiireinen, joten ei ehditä paikalle.. jossakin vaiheessa olis kiva käydä kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olette tervetulleita. Meidät kyllä tavoittaa talolta. Terveisiä sinne! :)

   Poista
 2. Varmasti hieno päivä huomenna! Hyvälle näyttää...

  VastaaPoista
 3. Ei voi kuin iloita sekä talon että teidän puolesta, olette toisenne ansainneet :) Toivotan mitä parhainta ja ikimuistoisinta Aurinkotalkoota huomiselle!

  VastaaPoista
 4. Ja miten ihanaa auringonpaistetta huomiselle luvattiinkaan!!! :)
  Ihanaa päivää ..tulen piipahtamaan jos pk-kirppikseltä vaan suinkin ehdin :)

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää :) Täytyy tulla käymään huomenna jos vaan kerkeän. Luka ainaki sanoi tulevansa :)

  VastaaPoista
 6. Oijoijoi, näyttää hienolta! Olis niin mukava ollu tulla käymään, mutta valitettavasti jo aiemmin sovittua menoa. Ihanaa päivää teille!

  VastaaPoista
 7. Upean näköistä. Toivotaan teillä aurinkoa huomiselle!

  VastaaPoista
 8. Ihan kodin näköistä jo! Missä vaiheessa teille on tulleet ikkunat? Vai onko multa vaan mennyt ikkunan peittäneiden levyjen poisottaminen ohitse... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me otettiin loputin levyt viime viikolla veke, sillä ikknuoita voidaan tulla hakemaan koska tahansa. Korjaaminen siis alkanee pian! Jee!

   Poista