keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Sata kiitosta onnellisten tähtien alta

Tunnen itseni onnekkaaksi monella tavalla. Kiitos teille edelliseen postaukseen kommentoineille. Ette uskokaan, kuinka mukavalta niitä tuntui lukea. Olette kullanpaloja kaikki!

Carolinen Pippingin onnellisuus -työpajassa Seinäjoen taidehallilla

Positiiviset tuulet puhaltelevat nyt meille päin. Lakeuden ympäristöhuolto lupasi anteliaasti osallistua Aurinkotalkoisiin. He lahjoittavat käyttöömme siksi viikonlopuksi kolme roskalavaa. Sen lisäksi he hoitavat kuljetukset molempiin suuntiin. Valtavat kiitokset!Sain myös tänään meilin, että voitin Indiedaysin Bloggers`inspiration day -tapahtumasta Viaplayn arpoman hotelliyön Katajanokalla. Sehän tarkoittaa Mikolle ja minulle kahdenkeskistä Helsingin lomaa. Kiitos Indiedays ja kiitos Viaplay!

Seinäjoen taidehallin upea näyttely nähtävissä 4.5 saakka. Taiteilijoina Jouni Airaksinen, Jyrki Heikkinen, Caroline Pipping, Anni Rapinoja, Jaakko Rönkkö ja Miina Äkkijyrkkä

Tekisi mieli kertoa vielä yhdestä onnenpotkusta, mutta taidan pitää salaisuutena. Palaan tähän ensi viikolla. Ehkä. Enkös olekin ärsyttävä? Sukulaisille kuitenkin tiedoksi, että en ainakaan tietääkseni odota vauvaa.

5 kommenttia:

 1. Hienoa! Mukava kuulla positiivisia kuulumisia!!! Ja siihen edelliseen postaukseen että ainahan niitä puhujia ja paheksujia piisaa. Ihmeellistä että ihmisten intohimot ,ja kiinnostuksen kohteet muuttuvat negatioksi joidenkin suissa.

  VastaaPoista
 2. No,sinua nyt onni potkii! Minäkin sain 2 pikku voittoa,100€ koruarvonnassa ja valokuvakilpailusta 50 € lahjakortin.Onnea Sinulle!Tabermann on jossain kolumnissaan kirjoittanut kolmesta kyvystä.Ensim.on kyky hullantua jopa naurettavan pienestä,lapsenomaisuuden vaalimisesta.Toka tärkeä taito on kyky olla murusistakin kiitollinen.leivästä tulee riittää kaikille sellainen pala,että nälkä lähtee.Se on leivän tarkoitus,tulla murretuksi.Kolmas kyky on intohimo.Mitä muuta intohimo on kuin suuri halu tehdä,olla,sulautua,synnyttää uutta?av

  VastaaPoista
 3. Voi tämmöisiä pieniä onnenpotkuja pitää aina välillä saada itse jokaisen.. Kivaa että sen vuoro on nyt teille.

  Voin muuten kertoa vielä sen että Katajanokan vankila hotelli on ihan pikkaasen hieno paikka.. Olimme viime vuonna siellä yötä mieheni kans ja tahdon ehdottomasti uudestaan joskus. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan positiivinen postaus :) Ja edelliseen postaukseen liittyen. Joku joskus sanoi, että siinä vaiheessa kun joku alkaa paheksua, tietää tehneensä jotakin elämässään ja jopa oikein. Itse en tosin kykene aina noin positiiviseen ajatteluun, mutta koitan muistuttaa tästä itseänikin kuitenkin…

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla, että onni potkii!

  VastaaPoista