lauantai 5. huhtikuuta 2014

Freelancerina

Nyt on monta rautaa tulessa usealla elämän osa-alueella. Olen heittäytynyt "vapaaksi taiteilijaksi" ja se on tuonut elämääni paljon uusia tuulia. Syksyn kalenteri täyttyy kovaa vauhtia. Minulta voi tilata vauva - ja taaperosirkusta, perhesirkusta, vauvojen värikylpyä ja vannetanssin alkeita.

Taustalla Caroline Pippingin 1001 Buddhaa
Nämä työt ovat sellaisia, joihin minulla on sisäinen palo. Joskus itseänikin naurattaa, että kuinkahan tärähtäneenä lasten vanhemmat minua pitävät, kun heittäydyn vauvojen ihmettelyn maailmaan. Rapiseva voipaperi on valtava asia, kun sen vetää mustan pussilakanan sisältä pitkänä soirona! Sen lisäksi, että olen ärsyttävän innostunut kaikesta (kuin Sisko Sikiö Putouksesta), käytän lapsiryhmissäni liioiteltuja eleitä ja ilmeitä, jotka voisivat sopia myös vauvateatteriin.


Ja sitten vannetanssi, hooppaus, hoop-dance! Lupasin vuoden alussa, että siihen keskityn. Olenkin harjoitellut ja harjoittelen edelleen. Haluan levittää hooppauksen ilosofiaa niin paljon, että olen lupautunut ohjaamaan alkeita ensi syksynä. Rohkaisen teitä kaikkia osallistumaan oman paikkauntasi hoop-jengiin.


Tämä puhe sen takia, että haluan selittää pientä blogihiljaisuutta, mutta samalla myös mainostaa palveluitani. Nyt kannattaa ottaa yhteyttä, jos haluat ensi syksynä paikkakunnallesi vauvasäpinää tai hooppausta. Yhteydenotot sähköpostiin: ostermyran.aurinko@gmail.com.

Ja peeässänä sellainen tieto, että museoavustusten nuijimiskokous siirtyi viikolla. Avustuskohteet ovat selvillä ensi perjantaina ja tiedot löytyvät silloin täältä.

20 kommenttia:

 1. Mahti juttu!!! Onnea tulevaan ja kalenterin täytöisiä hetkiä :)

  VastaaPoista
 2. Onnea sinulle!! Ihanaa ehdä juttuja joista tykkää..:)

  VastaaPoista
 3. Voi mahdotonta, miten hienoa työtä !! Mutta vauvojen kanssa juuri pitääkin hieman liioitella( jos samalla pitää realiteetit mielessä) Hetkeen on aina tartuttava. Ja haltioituminen-se on elämän viini! Terveisin: Vauvamuskaritäti:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, säkin kuulut samaan klaaniin. :) Vauvat on <3 <3

   Poista
 4. Onnea heittäytymisen johdosta! Ihanaa!

  VastaaPoista
 5. Onnea! Tärkeää ihanaa työtä. Haaveilen, että joskus pitäisin talossani lastenhoitopalvelua, sellaista, että vanhemmat saisivat lepoa ja sillä aikaa voisin lasten kanssa hoitaa puutarhaa ja kanoja ja kunnostaa vanhoja huonekaluja + tietty leipoa luomuleipää ja tehdä kaikenlaista ihmeellistä kasvisruokaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kuullostais tosi hyvältä. Voit uskoa, että mullakin on sata unelmaa sijoitettuna Östikselle.

   Poista
 6. Hienoa, että uskallat tehdä oman näköisiä ratkaisuja! Varmasti saat iloa sekä itsellesi että levitettyä sitä muille. Täällä Nurmossakin edetään hitaasti, mutta varmasti! Kevätvaloa!

  VastaaPoista
 7. Ai sinäkin olen käynyt vauvojen värikylpykurssit! Itse olen täydentänyt tuolla kurssilla kasvatusalan koulutustani:)
  Onnea vaan free lancerille - toivottavasti kalenterisi täyttyy sopivasti♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, mä oon ohjannut värikylpyjä jo kuusi vuotta!

   Poista
 8. Onnea freelancerille! Tein saman päätöksen hyvin kauan sitten, enkä ole kertaakaan katunut. Kyllä vauvojen nyt kelpaa ja aikuistenkin. Iloisia kursseja!

  VastaaPoista
 9. Mahtavaa!!!! Onnea tuhannesti. Joskus pitääkin tehdä niin kuin sydän sanoo, onneksi uskallat heittäytyä! =)

  VastaaPoista