keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Aurinkotalkoot 17.5.2014 klo 11-15.00

Aurinkotalkoiden suunnitelmat ovat hyvässä vauhdissa. Luulen, että päivästä on tulossa mahtava. Olen tallustellut talossa ja kuvitellut sisälle paljon ääniä, elämää ja yleistä säpinää! Soittavatkohan koululaiset huiluilla? Sitä toivon!
En olisi tiennyt, että ravintolapäivä on samaan aikaan, mutta sain siitä vinkin usealta eri ihmiseltä. Kiitos teille! Aurinkotalkoot on siis mukana ravintolapäivässä. Bongaa kahvila Ravintolapäivän nettisivulta. Aurikokahvila tarjoaa antimia herkun- ja kulttuurinnälkään. Maksuvälineinä toimivat haravalla rapsutus ja  eurot. Rahalla kartutetaan steinerkoululaisten kassaa.Olen iloinen siitä, kuinka myönteisesti talkoot on otettu vastaan. Samalla viikolla on museoviikko ja Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseo järjestää opastetut museokierrokset klo 11.00 ja 13.00. Kierrokset päättyvät aurinkotalolle. Teen tästä museoyhteistyöstä vielä omankin postauksen.

Kuva täältä


Hengailu Törnävällä on mukavaa pelkästään hienon miljöön takia, mutta aurinkotalkoiden aikana täällä vierähtää helposti koko päivä. Blogini yhteistyökumppani kirpputori Ykkösbasaari järjestää samana päivänä peräkonttikirppiksen. Vimeksi tapahtuma oli menestys, joten kannattaa varata paikka heti numerosta 040 662 0007. Itse yritän ehtiä paikalle asiakkaana heti aamusta.

PS. Odotin viime perjantaina tuskastuneena tietoa museoavustuksista. Vähän ennen neljää sitten soitin museovirastoon ja sain kuulla, että  kokous oli jälleen siirtynyt. Avustukset ovat tiedossa huomenna.

5 kommenttia:

 1. Kylläpä kokoukset nyt siirtyyy. Olen kyllä jo ihan luopunut toivosta. Tuleekohan ne heti netiin vai pitääkö odottaa postin kulkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulin jo vastanneeni tähän. Hö. Ne tulee ensin nettiin ja sit laatikkoon. Päivämääristä tällä haavaa tietoa.

   Poista
 2. Miksi kaikki kiva on aina yhtä aikaa?! Mulla olis tuolloin yks kurssi ja jos se ei toteudu, niin sitten työpäivä, mutta kun haluaisin talkoisiinkin, kuulostaa nimittäin tosi kivalta tapahtumalta. Voi kun voisin jakautua moneksi :)

  VastaaPoista
 3. Mää ainakin yritän päästä, palan halusta nähdä ton teirän talon vähän likempää.... <3

  VastaaPoista