lauantai 19. huhtikuuta 2014

Arvonta

Virpi Mäkinen on seinäjokelainen taiteilija, jonka töissä seikkailevat lapset, luontoaiheet ja enkelit. Sain Virpiltä ison kasan kortteja ja kaksi julistetta arvottavaksi teidän lukijoiden kesken! Tuhannet kiitokset taiteilijalle. Ja tuhannet kiitokset teille, jotka luette blogiani. Kirjoittaminen olisi varsin yksitoikkoista ilman lukijaa.Kortit eivät ole aivan tavanomaisia kortteja. Ne ovat selvästi tauluja, joista on painettu postikortteja. Kuinkahan selittäisin? Kuvissa näkyy tekstruuri: pensselinvedot ja maalipinta ovat näkyvissä. Niissä on hyvä henki. Olen sitä mieltä, että taiteilija siirtää tekemäänsä kuvaan osan itseään ja näissä kuvissa asuu onnellinen ihminen. Mielestäni on ollut hyvä ajatus painattaa teoksia kotrteiksi ja julisteiksi. Paketissa on 12  2-osaista korttia. Nämä sopivat mainiosti kevään ja kesän juhliin. Tyttö- ja poika-aiheisissa korteissa on vapauden tuntua. Ne sopivat erityisesti valmistuneille ja tupaantuliaisiin.Toisessa tyttö päästä linnun lentoon ja pojalla on olkapäällän kulkurin keppi ja pussukka. Olen aina rakastanut tuota kulkuriteemaa. Kaksiosaisissa on myös enkeli - ja hääkortti.

Yksiosaisissa on monia erilaisia.  Oma suosikkini on tyttö, jolla on sylissään pieni peikko. Tausta on upea ja kuvasta välittyy herkkyys. Melkein tiedän, miltä tuo peikonpoikanen tuntuisi omassa sylissäni. Yksiosaisia on paketissa peräti 20. Korteista riittää moniin syntymäpäiviin.

Julisteita on kaksi. Kuvat ovat vähän paksumpaa kartonkia.  Skeittaava poika tulee meillä nuorimmaisen huoneeseen ja enkeli linnun kanssa sijoitetaan meidä tyttösten makuuhuoneeseen. Kehykset ovat vielä hakusessa. Olisi ihana löytää jotain vanhaa.Virpi lahjoittaa tämän arvokkaan paketin jollekin onnekkaalle. Voit tutustua Virpin töihin hänen blogissaan http://keltainenkeinutuoli.blogspot.fi/ . Tällä hetkellä tauluja on esillä huhtikuun loppuun saakka Seinäjoen kirjasto Apilassa. Sen jälkeen touko- ja kesäkuun ajan Toimintojen talolla Seinäjoen Kasperissa.


Osallistumisohjeet:


Voit osallistua arvontaan tykkäämällä kuvasta Östermyran auringon Facebook- sivulla. Klikkaa tästä arvontaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti