torstai 13. maaliskuuta 2014

Uutisia

Täydellisen ihana ilma ulkona ja meillä jyllää joku virus. Lapset eivät ole flunssasta moksiskaan, mutta minä olen täysin toimintakyvytön pienen kuumeen takia. Määrään itselleni lepoa lauantaihin asti. Silloin on nimittäin Sensibus-festivaalin koko perheen tapahtumapäivä. Kaupunginteatterilla on brunssi, design -kirppari ja Miska Mäki-Viita esiintymässä. Syy, miksi minä aion olla voimieni tunnossa, on vauvojen värikylpy. 10 ja 11.15 pääsevät vauvat & taaperot tutustumaan siniseen ja violettiseen väriin moniaistisesti.  Ryhmiin on ennakkoilmoittautuminen: anne.yliharsila (a) utu.fi tai 050-3658306.
Tänään oli lehdessä pieni, mutta meille merkittävä uutinen. Tekninen lautakunta kokoontui eilen. Lue itse.25 kommenttia:

 1. Jälkimmäinen uutinen on hieno, Onnea!
  Eka ei niinkään :[

  VastaaPoista
 2. Huippu uutinen!!!! Pikaista parantumista :)

  VastaaPoista
 3. Hienoa! Toivottavasti muukin edistyy.
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 4. Mahtava uutinen! Nyt on ainakin yksi murheenkryyni vähemmän :)

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa! Me odotettiin myös jännityksellä lautakunnan päätöstä saadaanko tehdä taloon yläkerta, oli hieno hetki kun päätös tuli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tästähän kaikki vasta alkaa, mutta periaatteesa uskon, että kerrostalo etupihaltamme on poistumassa. :)

   Poista
 6. Voi, mahtavaa tuo viimeinen uutinen. Ja kiitos mahtavista kulttuurivinkeistä täällä Seinäjoen seudulla:) Mua harmittaa, että en taaskaan pääse. Mutta hyviä juttuja tapahtuu täällä päinkin aika paljon. Paranemisia, että vauvat saavat värikylpynsä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on taivaan tosi, että täällä on niin paljon tekemistä, että kaikken ei ehdi osallistua. Ilmoittelen jatkossakin enenevissä määrin.

   Poista
 7. Mahtavaa,onnea Mäkelän perheelle.Toivottavasti tokenet taudistasi,mulla kolmas antibiootti meneillään ja viikon päästä olisi matka Barceloonaan.Av

  VastaaPoista