tiistai 25. maaliskuuta 2014

Tiheneviä päiviä

Mihin nämä päivät häviävät? Iso perhe ja miehen reissutyö on sellainen yhdistelmä, että vipinää riittää. Olen kyllä osannut iloita arjen pienistä asioista: lasten jutut saavat hyvälle tuulelle. Kolmevuotias kasvaa niin kovaa vauhtia, että hän itsekin pysähtyy sitä ihmettelemään. En ole vielä ihan täysin sisällä Instagramin käytössä, mutta se on ollut hauska arkihetkien tallentaja. Kuvat sieltä.


Soitin tänään museovirastoon. Avustuhakemuksia on kuulemma tänä vuona tullut paljon. Rahoja kohdistetaan ensisijaisesti suojeltuihin kohteisiin. Meidän talo ei ole suojeltu, joten en ole kovin toiveikas.


Hakemuspäätökset nuijitaan kokouksessa 3.4. Meille se tarkoittaa sitä, että työt ihan oikeasti alkavat. Olen pitänyt päätösten saamista remontin ensimmäisenä välietappina. Sen pitäisi olla päivä, jolloin projektimme ihan oikeasti alkaa.


Jos olen rehellinen, niin nyt ajatus vähän kammottaa. Voisiko niitä päätöksiä vielä vähän lykätä?


10 kommenttia:

 1. Herkulliset kengät :) Haisuli supercoolina, todellakin. Ole huoleti, asiat järjestyy. Pidetään "suunnittelu" -palis pian. Viime kerrasta on jo kauan, taisi olla ennen joulua. Tv. H.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käykö asap, asap, asap, asap, asap?!!

   Poista
  2. hei!olen seuraillut blogiasi ja ihaillut rohkeuttasi.isäni oli kotoisin seinäjoelta,hän on jo edesmennyt,äitini 84v on kotoisin ilmajoelta.kyselin häneltä,muistaako hän teidän taloanne.pitäisi näyttää hänelle tätä blogiasi ja kuvaa talosta.Lähetän paljon positiivista energiaa,että saisitte tukea rahoitukseen ja projektinne etenemään.teette niin tärkeätä työtä! terveiset kiisulta pääkaupunkiseudulta ps.tulisin talkoisiinne sutena,jos matka ei olisi niin pitkä :))

   Poista
  3. Kiitos paljon viestistäsi! Tällaiset kommentit ilostuttavat valtavasti. :)

   Poista
 2. Museoviraston päätökset nuijitaan tuolloin vai teidän kunnan päätökset? Itsekin tein museovirastolle hakemuksen, mutta epäilen että mitään irtoaa. Tein paperin päivässä ja talo oli ollut meidän siinä vaiheessa kaksi viikkoa ;) Meidän talo on mainittu kunnan inventoinnissa "alkuperäiskuntoisena hienona rakennuksena" ja naapuritalot koulu ja työväentalo ovat suojeltuja, mutta me ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sama homma: hätäinen hakemus. Kaikki nuijtaan silloin. Pidän peukkuja teillekin!

   Poista
 3. Toivotaan, että ovat myötämielisä teidän taloanne kohtaa...)

  VastaaPoista
 4. Peukut pystyyn! Joka tapauksessa uusi etappi alkaa, voimia mittelöön.

  VastaaPoista