perjantai 14. maaliskuuta 2014

Sisustushaaveita: olkkari

Pää ei ole enää kuin Haminan kaupunki ja mielessä tuntuu olevan jo muutakin kuin lifequotseja. Taidan olla terveiden kirjoissa. Paljastaisinkohan teille olohuoneen sisustushaaveet? Äiti on sitä paitsi jo luvannut ostaa yhden sohvan, jos talo koskaan valmistuu. ("Jos" oli suora lainaus hänen lauseestaan. Itsehän aion mennä naputtelemaan tilauksen hänen koneeltaan, KUN viimeinen lista on kiinnitettynä. ) Lienee siis hyvä tallentaa nettikauppa tänne blogin muistiin.
 
Sisustukseen:

Lattiat lankkua. Toivottavasti vanhaa, mutta tarvittaessa uutta. Seiniin ei mitään voimakasta kuvioa tai väriä. Tauluja kyllä tulee monta.

Olohuoneen ja koko kodin sydän tulee olemaan värillinen kaakeliuuni: tummansininen tai tummanvihreä. Toivon löytäväni vanhan uunin Suomesta. Jos täältä ei löydy, niin Ruotsiin pääsee iloisella laivakyydillä. Täältä löytyy upeita. Hinnoista ei ole mitään käsitystä. Voi olla, vaikka kuinka hur mycket.

  
Tykkään erityisesti jaloista.

Meillä ei kukaan soita pianoa, mutta eiköhän ole aika opetella! Olkkariin tarvitaan piano. Mielellään musta, wanha ja toimiva. Näin soma löytyy Keltaisesta Pörssistä:


Kuva

Matoksi tahtoisin samantyyppisen, jonka jo olohuoneeseen ostinkin. Vaaleaksi värjätty iiiiso vintagematto, kiitos!


Kuva

Kunnollinen kirjahylly täytyy kaikista kunniallisista kodeista löytyä. Sekin varmasti kävelee vastaan esim. Justeerin Facebook -sivuilta. Paljon kirjoja!

Valaisimiksi Liina-Maarian villa-silkkivalaisimia. Täällä Lumia -mallistoa.

Ja sitten ne sohvat. Ai että.

Valinnanvaikeus ehkä iskee, mutta näin pieniä sohvia ei taida yksi riittää? Sohvat täältä.

Mikkohan on sanonut, että oli meillä vähän tai paljon rahaa, niin saisin kaiken uppoamaan aurinkotaloon. Mutta minäpä sanon, että osaan myös olla varsin vaatimaton ja pärjään kaikella sillä, mitä meillä jo on. Kyseessä on siis haaveita. Paitsi se sohva. -Äiti?

17 kommenttia:

 1. Upeita haaveita!Kanivinon mammakin on opetellut soittamaan näin "vanhemmalla"iällä pianoa eli sullakin on toivoa.Ja noi sohvat, vau!Kerro lisää noista värjätyistä vintage-matoista, mistä saa, kuinka värjätty jne. mikä niiden juju on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! Voin kertoa matoista paremmalla ajalla. Nyt pikavisiitillä. :)

   Poista
 2. Oioioi! Tulee ihana olkkari! juuri tuollaista mattoa kaipaisin meillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kivaa, että juuri sinä olet sitä mieltä. :)

   Poista
 3. Mä en kestä. Kaikki oli ihanaa, sohvat erityisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin. Vielä, kun kaikki todentuisi. :)

   Poista
 4. Kävelin kännykän kanssa peilin ohi ja huomasin, että hymyilen. Luin siis tätä postausta samalla. Minäkin ottaisin näistä sohvista ylimmän ja alimman. En mieti juuri koskaan huonekaluja, mutta jos näin veikeitä sohvia on olemassa, niin pitäsikö alkaa haluamaan?

  VastaaPoista
 5. Kuka ei ymmärtänyt sisustuksen päälle mitään? :) Minä uskon, että teille tulee hurmaava sisustus, Lundagårdin verkkokaupassa oli myynnissä melkoisen juhlava kaakeliuuni, käy ihmeessä kurkkaan! Siinä oli jotain aurinkotalomaista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mulla vaan tuntuu olevan niin erilainen tyyli kuin kaikilla oikeilla sisutajilla ja siksi päättelin, että mä en ymmärrä tästä lajista mitään. Olen kyllä varma omasta maustani. :)

   Kiitos uuni vinkistä! Oot oikeassa, että siinä on jotain aurinkotalomaista.

   Poista
 6. Ihanat haaveet - näen jo nyt tuon tyylin teillä valmiissa talossa, olipa kyse juuri tarkalleen näistä tai joistain muista vaihtoehdoista. Mutta on tuo kaakeliuuni aivan mieletön. Tuollaisten kohdalla ajattelen itse niin, että olen valmis satsaamaan rahaa noin tärkeisiin yksityiskohtiin ja ottamaan sen kaikesta muusta sisutuksesta sitten vaikka pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan puhuttu just samaa. Vaikka tässä nyt on aikaa uunia etsiä, niin voidaan kyllä maksaa vähän enemmänkin, jos täydellinen löytyy.

   Poista
 7. Upea kaakelitakka, huolisin tuollaisen meillekkin :) Ja tuo matto -ihana!

  VastaaPoista
 8. Voi mitä sohvia! :o Tosi aurinkotalomaisen näköinen sisustusajatus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että muidenkin mielestä aurinkotalo näyttää tältä. :)

   Poista
 9. Voi kun sulla on ihania suunnitelmia ♥ Kuvassa oleva kaakeliuuni on aivan mielettömän kaunis. Aivan jo odotan koska pääsen ihailemaan kuvia sisustamistasi huoneista.

  Kivaa maaliskuuta!

  VastaaPoista