tiistai 11. maaliskuuta 2014

Haaste Punaisesta pihlajasta

Sain Topvitos -haasteen huippustyleltä Hannalta Punaisesta pihlajasta.

Kuvat pyöräretkeltä.

 

Top 5 by Jonna


Inhokkiruuat
Kirjat, jotka jätin kesken
Turhimmat ostokseni
Tässä mokasin ja epäonnistuin
Minusta ei olisi koskaan voinut tulla isonaHuomaan olevani kohtuullisen positiivinen ihminen, sillä vastauksia on todella vaikea keksiä. Yritän, yritän.Inhokkiruuat

En ole pariin vuoteen syönyt tehotuotettua lihaa. Erityisesti sianlihan kärykin ottaa nykyään vatsanpohjasta.  Muuten olen kyllä perso kaikelle ruualle. On oikeastaan hankala keksiä mitään ruokalajia, mutta vastaan possuruuat.

Kirjat, jotka jätin kesken

Nopea vilkaisu hyllyyn.. Kipin kapin... Victor Hugon Kurjat on jäänyt kesken. Siitä ei varmaankaan voi syyttää kirjaa vaan ei-niin-kultivoitunutta lukijaa. 

Turhimmat ostokseni

Pikainen vilkaisu ympärille.. Viuh, viuh..Kaikesta päätellen lapsillani on liikaa leluja, kaikilla liikaa vaatteita, nähtävästi myös liian monta hulavannetta. Tai sitten meillä on liian huono siivooja.

Tässä mokasin ja epäonnistuin

Kieltäydyn ajattelemasta näin. Siksi lainaankin ihanan ystäväni Venla Korjan tämän päiväistä kolumnia: Armo löytyy naurettavuudessa.

Minusta ei olisi koskaan voinut tulla isona
  
Nyt, jos sanon sen, niin seuraavaksi alan opiskella alaa. Niin minulle käy aina. Jos sanon "ei ikinä", niin se tapahtuu lähtitulevaisuudessa. 

Lääkäri minusta ei olisi voinut tulla. Lääkäreillä on niin pitkät opinnot, että uskallan myös sanoa sen ääneen. Minusta ei tulisi lääkäriä, sillä en kestä edes kuulla mitään onnettomuusjuttuja. Tunnen fyysistä kipua, jos joku kertoo tarinaa siitä, kuinka jollekin kolmannelle kävi tosi pahasti. Ihan totta. Nytkin karmii, vaikka mitään ei ole edes mielessä. 

 

 

Ilmeisesti tässä haasteessa täytyi keksiä omat kysymykset. Kysymykseni ovat:


1. Mitä unta näit viime yönä?
2. Uskotko kummituksiin?
3. Saat valita yhden ruokatuotteen lähikaupastasi. Mikä se on?
4. Mitä harrastit lapsena?
5. Kärsitkö jostain fobiasta? (No, mistä?)

Ja kuulisin vastaukset mieluusti näiltä bloggareilta:16 kommenttia:

 1. Viim.on minusta valtion viljavarasto.Eka kaiketi kyrkkäriä.av

  VastaaPoista
 2. Olet pyöräillyt radanvartta kaupungilta Kasperiin päin. Kapernaumin puutalojen rautatieläiset pääsi reittiä näppärästi asemalle ja takaisin kotiin. Suurin osa puutaloista kulkemallasi puolella, mutta osa radan toisella puolella. Ihanaa, että niin monet vielä pystyssä. Lapsuus mummolassa tulee mieleen 😊

  VastaaPoista
 3. Munkin oli hieman vaikea keksiä kaikkea negatiivista, olen ilmeisesti sen verran yltiöpositiivinen, etten paljon jaksa suomia itseäni virheistä ja puutteista. mutta tykkäsin kyllä vaihteeksi kirjoitella muustakin kuin kivoista jutuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Munkin mielestä oli kivaa vaihtelua, että kysymyksissä oli nurjat puolet. :)

   Poista
 4. Oi, ootte pyöräilly mun naapurinurkilla, mun peruslenkkireittiä! Tuo kolmannen kuvan vihreä omakotitalo on mun "haavetalo", jos en tietäis sen olevan ihan läpimätä, voisin oikeesti haaveilla joskus asuvani siinä talossa :) Niin ja ensimmäisen kuvan oikeanpuolimmaisessa talossa oon asunu yläasteella, nyt asun sitä vastapäätä tien toisella puolella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko ny aivan varma, että se on läpimätä? Katto ny, mitä mekin kunnostetaan! :D Olis ihana talo!

   Tää on kiva reitti!

   Poista
  2. En oo varma, mutta perus-pessimistinä ajattelen niin, koska ei mulla oo vielä vuosikausiin varaa mihinkään omakotitaloon :D Joo ihana reitti, ja ihania taloja matkan varrella koko matkan :)

   Poista
  3. Toivottavasti sen joku kunnostaa. Ostat sitten entisöitynä. :)

   Poista
  4. Loistava idea, näin täytyy tehdä! :)

   Poista
 5. Tuttuja maisemia:) Armo löytyy naurettavuudesta -kolumni oli hyvää lääkettä riittämättömyyden tunnelukkoon, joka välillä nostaa päätään - kiitos!

  VastaaPoista
 6. Toi vaaleanpunainen talo on se jonka perään olen monet itkut itkenyt kun en sitä saanut! Niiiiiiin oli ihana. Tuttuja maisemia kuvissa.

  VastaaPoista
 7. Kiitos haasteesta. Katotaan koska siihen tartun :)) Mä oon niiin surkee näissä, hö

  VastaaPoista