perjantai 28. helmikuuta 2014

Tupruttaa, tupruttaaPian voisi vaikka tupruttaakin. Piiput ovat todettu hyväkuntoisiksi. Meidän silmissämme se tarkoittaa dollarinkuvia, sillä kyseessä on iso säästö. Ainoastaan katolla oleva piipun näkyvä osa muurataan uudelleen ja tietysti piipunhatut paikoilleen. Saamme taloon kaikki haaveilemamme seitsemän tai kahdeksan tulisijaa.Palvelu oli jälleen kerran erinomaista. Tämän talon myötä olen törmännyt jatkuvasti pienen kaupungin etuihin. Kaikki vaan toimii niin mutkattomasti. Oli myös mukava kuulla nuohoojan muistikuvia talostamme.Viimeksi häntä vastaanotti iäkkäämpi kasarmin herra.12 kommenttia:

 1. Leuto talvi on ollut suuri plussa teidän uuden kodin projektillenne.av

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tavallaan. On myös tuonut paljon kosteutta. :/

   Poista
 2. Äärettömän mielenkiintoinen blogi! Seinäjoelta oon kotoisin ja talo hyvin tuttu. Nauttikaa talosta ja sen kunnostuksesta! :) -Mikael

  VastaaPoista
 3. Se on kyllä aika ihmeellistä, mitä kaikkea piiput ja muurit kestävät. Meilläkin oli kaikki hyvässä kunnossa, vaikkei tuli ollut palanut vuosikymmeniin. Hattua ei ollut, eikä ole vieläkään. Nuohooja meinasi, että sen verran pitkään piippu on pärjännyt ilman hattua, ettei asialla ole erityistä kiirettä.

  Toimeliasta viikonloppua ja Aurinkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin oltiin ihan varmoja, että piiput lähtee purkuun. Tosi, tosi hyvä uutinen. :) Aurinkoa myös Omppulaan!

   Poista
 4. Kaverini esitteli teidän bloginne.Ihastuin. Olen monesti harmitellut,että miksi kukaan ei remppaa tätä ihanaa taloa. Tadaa ! Nyt minun ei tarvitse enää harmitella. Tsemppiä teille !

  VastaaPoista
 5. Tuo on hyvä uutinen, säästyy valtavasti rahaa ja aikaa kun voi käyttää jo olemassa olevaa. Ja hormit pysyy kunnossa kun niitä käyttää. Meillä ei ole piipun päällä hattua, ei ole koskaan ollut emmekä uskalla lisätä koska pelkäämme että sitten kärsii veto. Talossa on 7 tulisijaa jatkuvassa käytössä ja hyvin toimivat, nuohooja antaa kiitettävän arvosanan joka vuosi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä piipunhattuasiaakaan en olisi ilman blogia tiennyt. Mitäpä sitä tosiaan lisäämään, kun ei tähänkään asti olla tarvittu. Kiitos viestistäsi! :)

   Poista
 6. Hieno juttu! Toimivat tulisijat ovat kodin sydän :)

  VastaaPoista