sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Haaste

Sain Omppulasta haasteen. Minä kuulun niihin gallup -puheluita odottaviin ihmisiin ja niihin toisiin, jotka joutessaan vastaavat Mikä voimaeläin olet -testeihin. (Paitsi että siihen en kyllä vastannut. Olisin halunnut kuitenkin) . Haasteet kuuluvat samaan sarjaan eli jee! Kiitos Suvi. 

1. Lempivärisi sisustuksessa
Olen huomannut pitäväni nykyään sellaisesta turkoosiin vivahtavasta vaaleansinisestä. Meidän eteisen tapetti on sellainen.2. Designesine / - huonekalu, joka ei ikinä tule meille

Avauduinkin jo aiheesta joku aika sitten. Meille ei tule mitään sellaista designesinettä, jonka voin bongata mainosesitteistä. Kyllästyn ilmeisesti helposti, kun klassikot eivät saa huokaisemaan ihastuksesta.  Jos joku designin ystävä tuntee itsensä loukatuksi, niin ei kannata. Minä en ymmärrä sisustamisesta mitään.

3. Hurmaavimmat henkilöhahmot tv.ssä

Ihana kysymys. Joku poliisi tietysti. Kukahan.. Morse on hyvä, Poirot, Sherlokki.. Vastaan kuitenkin: Horatio! Kukaan ei saa oloa yhtä turvalliseksi kuin punaista päätään Miamin epätodellisen värisen auringonlaskun aikaan kallistava C.S.I.n Horatio.


Kuva
  
4. Suosikki leivonnassa

Siis ihan itse leivottunako? Minä taidan tehdä vain pitsaa ja jotain marenki- jätski- tai banoffeesörsseleitä, mutta Mikko on kyllä hyvä leipuri. Mikon mariannejuustokakku on paras.


Ei meillä ihan näin köyhä kakku ollut. Tämä mun tekemä (huom.) sörsseli oli extrana ihanalle tyttövieraalle.

5. Viisi blogisuosikkia

En osaa kyllä suosikkeja sanoa. On niin monia hyviä. Kirjoitan mieleen tulevia, joista kovasti pidän.

1. Kummitustalon kuvakirjassa on sitä jotain. Ilahdun aina uudesta postauksesta ja katselen mielenkiintoisia kuvia. Persoonallinen blogi. 

2. Casa X :ssä eletään kaupungissa ja maalla. Ennen sujuvasanainen kirjoitustyyli on virkistävää luettavaa. Ei yhtään mitään blaa, blaata, jota itse suollan niin blogissa kun ihan livenäkin.

3. Jovela on Jovela. Jovela on aurinkotalon sielunkumppani ja Johanna minun kaimani. Sydämellistä, pohdiskelevaa tekstiä.

4. Italianpunaisen parituvan rakentamista seuraan todella, todella kiinnostuneena. Samantapaisia ajatuksia kuin itselläni.

5. Autuas olon Cherin kuvat ovat yksinkertaisesti parhaat.

10 kommenttia:

 1. Voi kiitos! Tästä on hyvä aloittaa viikko!
  Ihana kakkukuva!

  VastaaPoista
 2. Tämä pelasti maanantai-aamun, kiitos! Kun mietin itseäni kirjoittajana, niin toivon tyyliäni kuvailtavan juuri tuolla tavalla :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta, minä taas olen gallupkyselijöiden toivoton painajainen, mutta tähän lupaan vastata :)

  VastaaPoista
 4. Hei kiitti tästä. Kauheita kysymyksiä. En leivo, eikä meillä ole telkkaria ;) Mietin vielä kehtaanko tähän vastata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, mä mietin ihan samaa: en sisusta, en harrasta designia, en kato telkkaria enkä leivo eli vastaa toki! :D

   Poista
 5. Löysin nyt blogiisi ja lähes ensimmäisenä näin Horastion kuvan. Pidän, pidän, pidän ja jo tästä syystä aion selata myös alaspäin blogia :)

  VastaaPoista