maanantai 4. marraskuuta 2013

Valoja

Totuuden nimessä meidän lapset eivät ikinä halua tulla aurinkotalolle. Pieninkin sanoo, että siellä on tylsää ja tulee vasta sitten, kun talo on korjattu. Tänään sain joukon innostumaan, kun ehdotin, että ottaisimme taskulamput mukaan. Minä napsin kuvia, kunnes Mikon ilme oli sen näköinen, että voisin myös tehdä kaatopaikalle puukuormaa. Nyt kun tuli viimeksi kuvattua niitä kasvihuoneen valoja, niin jatkan samalla teemalla. Alla tämän illan valoja.

LamppuleikejäPihan isot männyt

Tärähtikö kamera vai mitä?


Etana lupasi poutaa

Näyttää maaseudulta, mutta valo tulee kaupungin katulampuista.

Valoa romahtaneesta katosta. Mikko hommailee yläkerrassa.

Tuleva kylpyhuone

Pitsaa naapurista


Näkymä tulevan keittiön ikkunasta


Marleyn BobAutonvalossa


13 kommenttia:

 1. Iloista viikkoa Jonna :) Kivoja kuvia ja hauskoja valoja!

  VastaaPoista
 2. Tosi huippuja kuvia! Meilläkään ei tenavat enää jaksa lähteä tontille. Toinen tuumas yks päivä ko yritin sitä mukaan, että "siellä on ihan paskaa". Hmmm... :)

  VastaaPoista
 3. Nythän mä vasta hokasin, missä teiän talo sijaitsee! Kiitos pitsapaikan :D
  Meillä poika kitisee aina raksalle ja se tuntuu olevan pvän kohokohta! Todellisuudessa kuitenkin taitaa olla siellä vain edessä ja haitata työntekoa. Itkun kanssa saan aina raahata pojan pois sieltä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuttuukohan meilläkin sitten, kun saa työkaluja käsiin? Kun alkaa rakentamisvaihe? Nyt sisäilma on niin huonoa, ettei sinne voi lapsia päästää kuin hetkiksi. :/

   Poista
  2. Mua muuten kiinnostais kans tietää missä teidän projekti sijaitsee. Blogista en hoksannut vai luinko jotenkin huonosti? :)

   Poista
 4. Hienoja valoja ja varjoja.:)AV

  VastaaPoista
 5. Kivoja kuvia, kivoja valoja. Normaaleja lapsia :) "Äiti, kun olen aikuinen, muutan takaisin meidän kotiin." Näin totesi meidän muksu, kun lähdimme rivarikodista keskeneräiseen taloon... Todennäköisesti hän on jo unohtanut aikeensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli myös ensimmäinen lause meidän kahdeksanvuotiaalta ennen kuin hän oli edes nähnyt taloa. :)

   Poista