perjantai 29. marraskuuta 2013

Tunnustuksia vähän jokapuolelle!

Sain Punaisesta pihlajasta tunnustuksen, kiitos paljon! Uudelle bloggarille kaikki tällaiset huomionosoitukset tuntuvat tietysti aivan fantsulle!
Minä olen ollut tosi huono lukemaan blogeja. Nyt kun itsekin kirjoitan, tulee tietysti enemmän seurattua muitakin. Muiden bloggareiden vertaistuki on sellainen asia, josta en ollut lainkaan tietoinen ennekuin Östermyran auringon avasin julkiseksi. Keskustelu on tullut tärkeäksi osaksi bloggaamista ja kaikenlaiset kommentit todella ilahduttavat. Jaankin tämän tunnustuksen sellaisiin blogeihin, jotka ovat minua inspiroineet, tukeneet tai jotenkin jääneet positiivisina mieleen. Punaiseen pihlajaan en nyt voi ilmeisesti tätä takaisin antaa, mutta lähetän sinne kiitoksen blogistasi ja sama kiitos myös seuraaville (Kymmeneen oli lupa):Ja vielä muihin asioihin.

Muistutan Kirsi Rannon konsertista. Minulta saa ostaa lippuja kyseiseen joulukonserttiin tai jos ei halua puolijauhoisen remppareiskan kanssa tehdä kauppoja, niin lähetä meiliä koululle virpi.lehtimaki(at)epsteiner.fi. Ennakkoon ostettuna liput ovat viisi euroa halvemmat. Kirsin Ave Maria -konsertista kuulin viime viikolla sanottavan, että hänen tulkintansa Ave Mariasta vetää ihon kanalihalle. Ja tämä siis positiivisessa mielessä. :)

Tämän linkin takaa  löytyy tarkempaa tietoa konsertista. Liput voit tilata, vaikka ottamalla yhteyttä tuolla oikealla olevalla lomakkeella.

Konsertin tuotto on tärkeä varainkeruun lähde Etelä- Pohjanmaan steinerkoululle. Koulua voisi kutsua pieneksi kyläkouluksi keskellä kaupunkia. Yksityiskoulun henkilökunta, oppilaiden vanhemmat ja muut yhteistyökumppanit tekevät tärkeää varainhankinta -työtä kouluajan ulkopuolella. Kiitos kaikille konserttiin osallistujille kannatuksesta ja kukallisen tunnustuksen voisin lähettää myös koulun henkilökunnalle!Huomenna on muuten koululla myyjäiset klo 10-13.00. Itse aion olla kärppänä ainakin saaristolaisleivän ja ihanien luonnonmatskuista tehtyjen kranssien kanssa.
16 kommenttia:

 1. Joulun alla on jos jotain tarjontaa,tapahtumaa,henkistä ja vähemmän henkistä.Myyjäiset kiinnostaa,mutta jaksanko lähteä huomenna,ollut lunssanpoikanen ja tänä iltana Variikolla grafiikan-näyttelyn avajaiset.Minulla 3 työtä ,ovat puupiirrostekniikalla tehtyjä.Runoja tulee opetella ulkoa ja joululahjojakin pikkasen tehdä.Jouluaika Tukholmassa.terv.av

  VastaaPoista
 2. Lämmin kiitos tunnustuksesta. Tässä blogissa ilahduttaa paitsi talon pelastusoperaatio, myös oikealla tavalla nöyrä asenne ja kunnioitus hommaa kohtaan. Mielenkiinnolla seuraan talon muuttumista kodiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Välillä tuntuu absurdilta ajatus, että jonain päivänä asumme tässä talosa, mutta se sama ajatus pitää koko homman kasassa.

   Poista
 3. Tusen tack! On ilo kuulla, että meikäläisenkin höpinöillä on ollut ilahduttava vaikutus. Muhun vaikutuksen on tehnyt teidän rohkeus taloprojektissanne, iso homma ja lunki asenne, kyllä sillä hyvää tulee! Tsemppiä loppuvuoden sutinoihin, toivottavasti myyjäiset ovat suksee!

  VastaaPoista
 4. Kiitos tunnustuksesta! Täytyy käydä sun lista läpi, sillä siinä on muutama, joita en muista lukeneeni.

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Hirmu mielenkiintoinen projekti teillä, pitääpäs perehtyä kun tässä sohvalla joudun pötköttelemään selän takia!

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos!! Jamuuten tuon edellisen päivityksen havainnot allekirjoitan myös täysin, en vain ehtinyt sitä kommentoida. Tohtori Sykerön talohan se teillä ;)

  VastaaPoista
 7. Kiitos :) Mun eka tunnustus ikinä!

  Tuo kahden vuosimallin koululaisten kuva on niiiiin ihastuttava.

  VastaaPoista
 8. Onnea tunnustuksesta! Kiva ja mielenkiintoinen blogi. Pitääpä katsella lisää. Hyvää adventtia.

  VastaaPoista
 9. Lämmin kiitos :) Ihanaa kuulla, että olet saanut jotain remppareissuusi Jovelasta :)

  Ps. Tuo talvinen pääkuva talosta on kovin kaunis. Talon kolmas vuodenaika teille jo, eikö vaan? :)

  VastaaPoista
 10. Tuhannesti kiitoksia tunnustuksesta!

  VastaaPoista