sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Pihapiiri

Östiksen pihapiiri on viime päivinä vaihtanut väriään. Olenkohan koskaan ottanutkaan kuvia koko pihapiiristä? Pihassa on talon lisäksi aitta,sauna ja kanala. Navetta on joskus tuhopoltettu. Alueen koko on lähes 6000 neliömetriä (kaavassa neljä tonttia). Nykyisessä kaavassa etupihallamme on kerrostalo, samoin viereisellä tontilla. Talon viereen on myös kaavoitettu tie. Luonnollisesti toivomme kaavaan radikaalia muutosta. Aika näyttää.Uusi kansikuva


Navetan raato

Kanala

Aitta

Talo, sauna ja aitta

Kotikatu

25 kommenttia:

 1. Toi aitta on julmetun hellyttävä. Meillä kaava ja kaupungin päätökset kaavan suhteen ovat juuri nyt isossa osassa joko mahdollistaen tai sitten lyöden tomuksi suuren unelmamme pihapiirin rakentamisesta. Että kyllä sillä vain on väliä mitä siellä kaavassa seisoo sanottuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pidän peukkuja teidän unelmalle! Olis kyllä upeaa, jos toteutuisi!

   Poista
 2. Meillähän on myös ollut kaavajuttuja. Lopulta saatiin oman kiinteistön alueelta lisärakennukset pois. Kaavoitettu ja rakentamaton lisärakennusoikeus nostaa kiinteistöveroa! Niiden kanssa pitää olla tarkkana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin vielä ja parin kerrostalon verran!

   Poista
  2. Me saatiin siis lisärakennuskuviot pois oman kiinteistön alueelta pois. Naapuriin jäi. Jos ne oikeasti todentuu, nekin vaikuttaa meihin. Mä en vaan halua ruveta tappelemaan siitä mitä naapurit saa tai ei saa tehdä oman kiinteistönsä alueella.

   Poista
  3. Nämä jutut taitaa olla vaan aika pitkissä kantuumissa! :/

   Poista
 3. Kotikatu on ja talokin tulee olemaan kuin sadusta, josta tuli totta. Olen aina ollut ylpeä taidostasi ilmentää asioita! Ja tästä ei voi tulla kuin priimaa! Hyvä Jonna ja Mikkelsson! Tv. Heidi

  VastaaPoista
 4. Oi ihania kuvia, tuo aitta vaikuttaa jotenkin niin suloiselta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä symppis ja vielä, kun raukka on saanut siipeensä toiselta puolelta. Näkyy tuossa kansikuvassa. Onneksi ei palanut.

   Poista
 5. Tuo kotikatu näkyi meidän asunnosta aikoinaan.Kauan,kauan sitten.av

  VastaaPoista
 6. Kaunis kotikatunäkymä kertakaikkiaan! Lumi kaunistaa pihapiirin niin teillä kuin meillä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Keväällä sitten pidetään pihatalkoot. :)

   Poista
 7. Ihana pihapiiri! Kanalaan sitten kanoja kotkottamaan ja tuottamaan lähiruokaa :)

  VastaaPoista
 8. Oih, en oo tiennytkään tuon yhden rakennuksen olleen kanala :) Huisaa :D
  Pihapiiri on kyllä rakennuksineen vallan ihastuttava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl, mulla on sen varalle suuria suunnitelmia. :)

   Poista
 9. Kaunis ja tunnelmallinen pihapiiri! Välillä ei voi kun ihmetellä, kuka niitä kaavoituksia oikein tekee?? Harvoin tuntuu sillä taholla olevan mitään ymmärrystä miljöörakentamisesta tai vanhojen kohteiden "rauhoittamisesta" myös ulkoapäin ja osana ympäristöään. Kerrostalon rakennuttaminen tuohon miljööseen on ihan järjetöntä! (Ja näitä vastaavia tapauksia tuntuu riittävän...)

  VastaaPoista
 10. No on kyllä kauniilla talolla arvoisensa pihapiirikin. Ihana!

  Sinulle on tunnustus blogissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos tunnustuksesta. Lämmitti kovasti mieltä. :)

   Poista
 11. Tää on ihan mykistynyt täällä. Tulin just sun blogiin sisään Punaisen Pihlajan kautta. On vaan teillä projekti menossa. Ihana! Luin jo noita sun ensimmäisiä postauksia ja tää vaikuttaa tosi kiinnostavalta. Jäin seuraamaan :)

  VastaaPoista