keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Lehdessä

Meiltä on pyydetty useita kertoja juttua aurinkotalosta. Olisi ollut kuitenkin hölmö fiilis antaa haastattelua, sillä emme vielä itsekään tiedä kuinka ja koska talon remontoimme. Isompi lehtijuttu tulee vasta sitten, kun olemme arkkitehdin kanssa tehneet korjaussuunnitelman ja osaamme vastata toimittajan kysymyksiin "Öööö":n lisäksi parilla muullakin lauseella. Sen aika lienee purkutöiden jälkeen kevään korvalla. Edellyttäen tietenkin, että joku vielä haluaa kuulla tarinan aurinkotalosta.Sen verran kuitenkin tiedämme, että talo tulee näyttämään ulkopuolelta suunnilleen samanlaiselta. Kuistiin ehkä tehdään jonkinlaisia muutoksia.

Seinäjoen sanomista lähestyttiin kuitenkin toisella tavalla. Heitä nimittäin kiinnosti Östermyran aurinko -blogi.  Tästä juttuun.

Kuvassa näytän helsinkiläisen ystävän luomalta fiktiivihahmo Pahan Paulin pohjalaiselta serkkutytöltä. Terkkuja Imppa ja Kata!

14 kommenttia:

 1. Kiva juttu oli :) Ja hienosti ootte ajatellu asian tuon ison haastattelun tiimoilta ..kiva tosiaan ois vastata kysymyksiin :D :D Kukahan lie oli listannu jutun jatkeeksi seinäjokisia sisustusblogeja :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti sut bongasin, en meinaan ollut minä antamassa blogivinkkejä! :D Mustakin juttu oli kiva. :)

   Poista
 2. KIva juttu. Ja sulla on hurjasti lukijoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kirjoittaa,kun joku jaksaa lukeakin. :)

   Poista
 3. Olen samaa mieltä tuosta kulttuuriteosta. Tarvitaan hieman hulluutta, epäitsekkyyttä sekä runsaasti toiveikkuutta ja näkemystä, että päättää pelastaa autiotalon. Olet muuten todella kaunis ja valoisan oloinen nainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos sanoistasi. Hulluutta ilmeisesti löytyy sen verran, että en edes pidä tätä koko juttua mitenkään kummoisena. Talo on kyllä valtavan ihana.

   Poista
 4. Sama homma meillä, jutuntekoon olis jo paristi tultu mutta oon sanonu, että ei kannata, täällä on oikeasti vasta n.2 (no nyt jo kolme, wow) huonetta remontoitu, kun huone kerrallaan mennään. blogiin on helppo rajata vain vain se silmää miellyttävä :D...Tsemppiä urakkaan edelleen, hyvä että teillä on varaa palkata apuja ja ammattilaisiakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! Itseasiassa tuon arkkitehdin palkkaaminen riippuu hyvin paljon siitä saadaanko museoavustuksia. Muutoin suunnitelmat tehdään varmaankin vastaavan työmestarin kanssa.

   Poista
 5. Hyvä juttu ja tärkeää asiaa. Kun esimerkkejä tulee lisää, niin ihmiset ehkä enemmän miettii olisiko niillä omilla mailla olevilla hylätyillä taloilla vielä iloa jollekin toiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti ja kunpa perikunnat luopuisivat taloistaan, että innokkaammat saisivat remontoida talot kuntoon. Yksi iso syy tämän jutun antamiseen oli myös se, että mahdollisesti tontilla vierailevat ulkopuoliset viimeinkin hoksaisivat, että tässä ollaan remontoimassa kotia. Seinäjoen sanomat, kun jaetaan jokaiseen talouteen.

   Poista
 6. Vau, huikea juttu! :) Ootta työ vaan parraita!

  VastaaPoista
 7. Ja kovasti kiinostaa talon tarina niitäkin jotka eivät ole (vielä) blogimaailmaan löytääntyneet. Hyvä juttu oli. Innolla lukaisin.

  VastaaPoista
 8. Mahtavaa, että joku viimein kunnostaa ja muuttaa asumaan tuohon Törnävän helmeen! On aina käynyt niin kovasti taloa sääliksi ohi kulkiessa. Kiva blogi ja mukava seurata työn edistymistä! Toivon teille onnea ja paljon aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
 9. Kiitos tsempeistä Teea, Hanna ja sinä viimeinen mukava ihminen! :)

  VastaaPoista