torstai 12. syyskuuta 2013

Pastellinen kiitos!

Kiitos kaikille lukijoilleni! Näin uutena bloggaajana on mukava tunne, kun joku on vaivautunut liittymään bloggerin kautta blogini lukijaksi. Kiitos myös kaikista kommenteista. Vaikka kysymme moniin asioihin mielipiteitä kohtalotovereilta ja ammattilaisilta, niin avuksi ovat olleet myös blogin ja Facebookin kommentit. Saimme mm. näkökulmaa siihen, että portaiden on hyvä olla porstuassa, niin ilma kiertää. Olimme aikoneet siirtää ne talon puolelle, mutta tietenkin siihen on ollut aikoinaan syynsä, että ne ovat porstuaan laitettu. Tämä tuo taas lisää ajatuksia kuistisuunnitelmiin. Olette myös lähes yksimielisiä siitä, että imuauto on kaiken rahan väärtti. Imuuttaja tilataan, kun olemme saaneet purkutyöt siihen pisteeseen. Tähänkin kohtaan saa antaa vinkkejä hyvästä ja erityisesti tarpeeksi isosta autosta lähimaastossa.

Omppuja teille kukkasten sijaan.
Katselin blogini kuvia. Kaikki näyttävät niin synkiltä. Saisinpa vangittua niihin sitä tunnetta, mikä minulla on, kun olen talossa. Eilen kävin pikaisesti ottamassa kuvia ikkunakorjaus -tarjousta varten (Pyydämme tarjoukset useammalta eri taholta), niin olin taas täynnä iloa, kun pääsin aurinkotalolle. Se talo herättää kyllä niin paljon positiivisia tunteita. Ymmärrän, kuinka onnekkaita olemme, että saimme perheellemme tällaisen paikan keskeltä historiallista Seinäjokea ja vieläpä kävelymatkan päästä lasten koululta. Sekään ei ole läheskään itsestäänselvää koulussa, johon tuodaan lapsia pitkänkin matkan takaa.

Tämä ikkuna on saanut eniten siipeensä.

Siinäkin suhteessa olemme onnekkaita, että lasten mummolat ovat samassa kaupungissa. Hoitoapua on aina tarjottu ja aika usein meidät pidetään ruuassakin. Kiitos, kiitos!


Olkoon tämä kirjoitus pastellinsävyinen ja täysin sydämestä tuleva yleiskiitos kaiki(e)lle! Allaoleva kuva voisi olla sielunmaisemaa aurinkotalolta.

kuva

12 kommenttia:

 1. Sun blogi on tosi kiva, tänne on aina hauskaa tulla lukemaan ja katselemaan kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Mieheni oli samaa mieltä,IMUAUTO.armi

  VastaaPoista
 3. Purkutöistä tulee varmasti synkähköä kuvavirtaa, mutta eipä se synkkyys muuten tänne ruudun toiselle puolelle tule. Teillähän on hirmuinen into ja tekemisen meininki :) Ei ole jäänyt epäselväksi, kuinka huumassa olet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että olen pystynyt jotain viestiä ilman kuviakin. :)

   Poista
 4. Kuulepas. Meillä ois kuulemma vanhaa lasia meidän talosta, josta aivomies voisi leikata ruutuja. Jos siis haluatte paikata niitä rikkinäisiä ruutuja ennen talvea. Kiinnostaako?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa vaan kiinnostaako! Mä otan yhteyttä asian tiimoilta pikapuoliin.

   Poista
  2. Ok :) Meidän talohan on rakennettu vasta 1955, että sen ikäisestä lasista sit kyse!

   Poista
 5. Eilen ajoin tämän talon ohi, ja näin aurinkotalon, kun aiemmin tähän ei ole suuremmin tullut kiinnitettyä huomiota (harvemmin siellä päin ajelen). Tästä blogista ja aiheesta on tullut nopeasti yks lemppareista, vaikken vanhan talon kunnostuksesta ja muusta mitään tiedäkään :D Sulla on jotenkin vangitseva tyyli kirjoittaa ja kuvata.

  VastaaPoista
 6. Minulle on tullut tämän blogin ja kuvien perusteella kyllä oikein aurinkoinen ja ihana kuva talosta ja projektista. Eräästä kuvaa taisit kommentoida sanomalla, että onpa sekaista tai jotain semmoista ja minä ajattelin pelkkää kuvaa katsomaalla, ennen kuin luin kommenttisi, että onpa ihanaa ja valoisaa ja kaunista :)

  VastaaPoista
 7. Kannattaa sit imuauto valittaessa ottaa huomioon, et monet imuautot eivät pysty imemään mättäitä ja pitkiä olkia yms. vaan menevät tukkoon helposti niistä. Ja sitten kuluu aikaa tukoksien avaamiseen ja raha juoksee koko ajan. Meillä kävi imemässä tämä yritys (http://www.netikka.net/interdina/) heillä on tarpeeksi tehokas imuauto ja homma hoituu nopeasti tuolla tehokkaalla autolla mutta tuntihinta ei välttämättä halvin mutta aikaa menee puolet siitä mitä jollakin tehottomammalla menisi. Olen kuullut heistä hyvää muiltakin.

  VastaaPoista