perjantai 9. elokuuta 2013

Pohjapiirrustus

Tässä osviittaa talon pohjapiirrustuksesta. Alakerrassa on kaksi asuntoa. Vasemmalla on keittiö, vessa ja makkari. Toisella puolella on keittiön lisäksi kaksi suurta huonetta ja vessa. Yhteistä tilaa on ollut porstua ja "eteinen". Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, "eteinen" ja porstuan yläkerrassa oleva pieni oleskelutila. Veikkaan, että neliöitä on 160.

Aika näyttää, kuinka paljon seinää kaatuu myöhemmin. Tällä hetkellä talo on täynnä ovia. Piirrustuksen suhteet ovat luonnollisesti vähän sinne päin. Yhteydenotto arkkitehtiin lienee yksi seuraavista askelista.


Alakerta

YläkertaKyllä ne kerrokset oikeasti istuvat paremmin päällekkäin eivätkä portaat johda seinästä läpi. Joskus tekemisen innostus menee taitojen edelle. Ja meidän tapauksessa taitaa olla koko projekti juuri niin.


Alakerta

Piirrustukset on taiteiltu Floorplannerin avulla.

6 kommenttia:

 1. Hei! Löysin kivan blogisi vasta juuri ja tutulta näyttää teidän touhunne. Me remontoitiin seinäjoen seurahuoneen pihassa oleva keltainen mansardikattoinen talo vuosia sitten. Ostimme talon purkukuntoisena ja remontoimme alusta loppuun saakka, joten kiva jäädä seuraamaan teidän tarinaa :) Tsemppiä remonttiin! :) Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Muistankin, kun se talo remontoitiin. Teillä taisi olla siinä aivan ihana sisustuskauppa.

   Kiitos tsempeistä ja tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista
 2. Hei! Löysin juuri blogiisi, ja mielenkiinnolla jään seuraamaan, mitä tuleman pitää. Olen niin onnellinen teidän ja talon puolesta! Tuota ihanaista kaunotarta katselin kaula pitkällä taannoin mieheni kanssa Seinäjoella ohi ajaessamme ja minäkin nimesin sen mielessäni "Aurinkotaloksi", enkä voinut olla ottamatta kuvia! Silloin jo toivoin hartaasti, että joku ottaisi talon ymmärtävään huomaan- ja nyt se tapahtui :)! Iloa ja jaksamista projektiin, hurmaava talonne tulee kyllä palkitsemaan vaivanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiitos kannustuksesta. Hauskaa, että nappasit kuvankin. :)

   Kurkkasin profiiliasi, mutta en nyt hoksannut mitä blogia kirjoitat?

   Poista
 3. Tuo uusi urakkanne on liki kulttuuriteko!
  Saatteko rempata mielinmäärin vai onko jollakin taholla, esmes museovirastolla sanansa sanottavana (en ole ehtinyt lukea - vielä - kaikkia vaiheita)?
  Kyllähän tuon parissa aika kuluu joutuisasti ja on muutama nurkka selvitettävänä ennen tupareita :) Pääsekö pappakin mukaan remppahommiin ;)
  Isosti tsemppiä ja rrrrrautaisia hermoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talo on suojeltu ympäristökeskuksen toimesta. Emme siis saa ajaa sen yli katepillarilla ja ulkoasu tulee mutenkin säilyttää jokseenkin samanlaisena. Sisällä pinnat on 60-luvulta. Niitä ei kukaan tahdo suojella. :)

   Me ei olla viittitty noita papuleita häiritä tällä talolla. Saavat tietysti tulla, jos haluavat, mutta mitään ylenpalttista innokkuutta ei ole havaittavissa. :)

   Kiitti tsempeistä!

   Poista