keskiviikko 7. elokuuta 2013

Ilkivaltaa

Hyvää ja huonoa kuuluu tähän päivään. Facebookissa jo avauduinkin aiheesta. Kiitos kaikille sympatioista.  Sisälle oli murtauduttu joko tänään päivällä tai sitten yöllä kymmenen jälkeen. Onneksi mitään ei ollut tuhottu.

Ilmeisesti pikkupojat olivat hakeneet jännitystä tai joku laitapuolen veikko kaivannut sateensuojaa.


Aitan oveakin oli hajotettu, vaikka se ei ole edes lukittu. Törnävä raikasi ärräpäistä, kun temperamenttinen mieheni näki rakkaudella korjaamansa aitan oven tuhot. Se on hyvä juttu, että nyt lähitalot tietävät, mitä lajia on tulossa naapuriin. Ja tulipahan myös oveen laitettua kunnon lukot. 


Vieraitakin kävi tänään. Kaksi perikunnan jäsentä toivat piristystä alakuloiseen fiilikseen. Yhdessä sitten vähän herkistelimme talon huonoa kuntoa  ja sitä miltä tuntuu, kun vuosien varrella on tehty niin paljon ilkivaltaa. Minusta tuntuu, että on hyvä, kun meillä on hidas aikataulu kunnostuksen suhteen. Aurinkotalon täytyy antaa rauhassa parantua vaurioista ja kaikesta häväistyksestä.

Myönnetään: tämä talo on minulle vielä paljon enemmän kuin pelkkä tuleva koti.

Kuulin myös paljon historiaa ihmisistä ja tapahtumista. En tiennyt, että viimeiset komekymmentä vuotta aurinkotaloa on asuttanut vain veljekset.

Nykyiset veljekset


Saimme me jotain tänään aikaiseksikin. Mikko ja Pasi veivät kaikki vanhat kodinkoneet kaatopaikalle ja pinkopahvi roskaa on siivottu lattioilta.


Pinkopahvivuori


Positiivinen pikku apulaiseni, joka sanoo aina että tästä tulee hieno koti ja että äiti on mestari. En väitä vastaan.

4 kommenttia:

 1. Meillä kivitettiin ikkunat sinä viikonloppuna, kun kaupat oli tehty. Vieläkin on vanerit ikkunoissa. Ahdistavaa ja NIIN tarpeetonta kaikki ilkivalta.

  Luin elokuun, osan heinäkuusta ja alun. Aika samanlainen hulluus taitaa teitä vaivata kuin meitäkin. Teillä vaan haukku on vielä isompi, kun sisäpuolessa on noin paljon hommaa. Mutta älyttömän kaunis talo. Ymmärrän, että se oli pakko ostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi argh! Niitä ikkunoita siis!

   Meiltä tosiaan lähtee sisältä ihan kaikki. Hirsiseinät vaan jäävät.

   Poista
  2. Ja siis ei kaikkia ikkunoita onneksi, mutta toisesta päädystä.

   Poista
  3. Meillä oli vain yhdessä huoneessa ikkunat ehjät. Tai melkein ehjät, yksi lasi sielläkin rikki.

   Poista