torstai 15. elokuuta 2013

Blogi etsii itseään

Hoksaavaisimmat ovat huomanneet, että blogin ilme on muuttunut. Reunukset ja pari kuvaa tuosta oikealta hain Itkupillin blogista. Olen jo vuosia ihastellut hänen töitään. Jos sinuakin ihastuttaa, niin pidät varmasti etenkin Itkupillin Pinterest -sivustosta.

Jos et kuuluu hoksaavaisiin, etkä huomannut mitään muutosta, niin ei haittaa. Tämä asia ei ole mitenkään kovin merkityksellinen minkään kannalta.

Isn`t she lovely? Linkki
Sen sijaan, jos haluat seurata blogiani, niin aion tehdä aihevalintaani pienen laajennuksen. Jotkut ovat ystävällisesti rohkaisseet vertaamalla talon kunnostusta kulttuuritekoon. Tiedä siitä ennenkuin talo todella on valmis, mutta kulttuuritekojen ystävä kyllä olen. (Kaksi edellistä lausetta ovat oppikouluesimerkki aasinsillasta.) Ajatus on se, että talon kunnostuksen lisäksi blogissa saattaa vilahdella kuvia kulttuuritapahtumista. Tähän mennessä täällä on jo ollut viittaus Patti Smithiin, Kaskisten Bladhin taloon ja tuohon naapurin tönöön. Jatkan siis samalla linjalla ja saatan tehdä postauksen esim. taidenäyttelystä, museosta, teatteriesityksestä tai linnanjuhlista, joihin taas kohta alan odotella kutsua.

Seurapiirikutsuja, vip-lippuja ja backstage -passeja voi muutenkin lähettää minulle ja vähintän viidelle ystävälleni joko suoraan kotiini tai toiseen osoitteeseemme, jossa ei ole vielä postilaatikkoa, mutta osoite on. Kävi nimittäin hassu sattumus. Ihmettelin ystävälleni, että mitä varten osoitteemme on Ruutipuistontie eikä Törnävän kirkkotie. Seuraavana päivänä sain kaupungilta kirjeen, jossa ilmoitettiin, että aurinkotalon osoite on vaihdettu Törnävän kirkkotieksi. That´s spooky.    

Itkupilliä täältä
Jäämme odottelemaan etenkin sinetillä varustettuja kutsuja, joita löysimme yhden kappaleen aurinkotaloltakin.

Ei tarvitse välttämättä viittä sinettiä. Yksi keskellä riittää. Kuvassa Heidi.

8 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää ulukoasu-muutokset! Huomasin! :)
  Oispa kiva saaha itekki tuommosia sinetti-kirjeitä, miks niitä ei muuten tuluvimalla meiän postilaatikkoon tuukkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on tuo sähköinen viestintä, damn. :)

   Poista
 2. Oletteko jo katselleet Lars Sjöbergin taloja kirjassa Yhdeksän taloa ja kirkko? Siinä on saman tyylikauden ruotsalaisia taloja, ja olen itse tosi inspiroitunut niiden sisätilojen lempeästä myöhäiskustavilaisuudesta. Se on minusta kauniimpaa kuin vastaava räikeämpi empire, jota Suomessa on paljon venäläisvaikutteiden takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos kirjavinkistä! Jotain tuollaista olen etsinytkin.

   Poista
 3. Tätä on varmaan joku jo kysynytkin, mutta mitä talosta löytyneille kirjeille tapahtuu? Ja entä nimikirjoituksille ja muille kirjoituksille, joita olette löytäneet seinistä? Toivottavasti ne eivät katoa kokonaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Perikunta on jo vienyt kirjeet ja valokuvat. Kirjoitukset jäävät seiniin.

   Poista
 4. Kuulun bloggareista siihen hiljaiseen "luen, ihailen ja filistelen, mutta en sano mitään" -kategoriaan. Nyt on kuitenkin pakko avata suu, siitä aiva teirän läheltä kotoosin olevana: mahtavaa on seurata, mitä kaikkea Talolle tapahtuu! Ja niin, se vihreä sohva on varmaan jo myyty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa uudelleenkin! :) Vihreän sohvan annoin jo pois. Turkoosista on varaus, mutta se on tosi huonossa kunnossa. Pitäisi päällysteet vaihtaa kokonaan.

   Poista