torstai 18. heinäkuuta 2013

"Siivottu"

Hä? Miten niin maski ylireagointia keittiön siivouksessa?

Nyt on talo siivottu. Maski ei tosiaan ollut ylireagointia tässä pölyssä. Oikein naurattaa eräs ensikommentti, kun kerroimme talosta: "On niin tien vieressä, että aina saa olla ikkunoita pesemässä." Sen takia naurattaa, kun en noin yleensäkään harrasta aktiivista siivoamista eikä tämän pölykerroksen ja roskan keskellä edes muista mitään keskiluokkaisen hyveellisen elämän normeja. Perussetti on niin sanotusti  aika kaukana juuri nyt. Lupaan kuitenkin pestä ne ikkunat edes kerran vuodessa, kun vain saisimme ensin edes ehjät ikunalasit. No, joka toinen vuosi.
Avasimme tien puolelta yhden ikkunan. Oli valtavan ihanaa saada luonnonvaloa sisään. Kummitustalomaisuus kaikkosi samantien. Hoksasin myös, että talon toisessa huoneistossa näkyy naisen käden jälki, kun toinen puoli on selvästi poikamiesasunto. Siniset pitsiverhot oli keittiössä söpöt, mutta aivan auringon haalistamat. Pitänee laittaa mummalle tilaus vastaavanlaisista.Oli ihanan jännittävää nähdä koko totuus, kun tähän asti olemme tiirailleet taskulampulla. Matka ulko-ovelta talon toiseen päähän näyttää pitkältä, kun aikasemmin näki vain muutaman metrin eteenpäin.

Lempinäkymä sillalle alakerrasta. Tässä ne pitsiverhotkin.
Paljon on siivottu ja paljon on vielä jäljellä. 
Kuvaan lähipäivinä kaikki huonekalut, jotka annamme pois. Pysykää kuulolla, jos mielitte jotain 60-lukulaista.

8 kommenttia:

 1. Voi varmaan mahtava fiilis!! Kylläpä näyttääkin ihan erilaiselta valon kera :) Täällä nyt sitten päivystetään ihan todenteolla, kalut kiinnostaa ;)

  VastaaPoista
 2. Muakin vois jotkut jutut kiinnostaa..
  Ja voisin tulla kyllä kökkimäänkin, viimeistään kun koulut (ja mun kesäloma!) alkaa ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, sieltä kuoriutuu teidän koti :)

  VastaaPoista
 4. Sieltä se tosiaan kuoriutuu, kunnes pian taas on koti täynnä rakennusjätettä. Sieltä, kun joskus kuoriutuisi entistä ehompana.

  Yritän ehtiä kuvaamaan tänään tai huomenna. Sielä on 2 x sohva, pari nojatuolia, 2x soffapöytä. Ainakin.

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Ne on kyllä aika somat. Harkitsen kuitenkin luopumista niistäkin. :)

   Poista