perjantai 26. heinäkuuta 2013

Ruumis työssä


Se on hyvä, että en ole urheillut koko kesänä. Sen sijaan olen syönyt, nukkunut, kismitellyt, lukaissut pari kirjaa ja katsonut Beckiä niin paljon, että Martin on alkanut tuntua perheenjäseneltä. Sekin on hyvä, että olen lihonut viitisen kiloa ja lihasmassa samalla muuttunut läskiksi.  Sen takia hyvä, että pysyisi tasapaino. Olen nyt viimeisen viikon ajan on tehty ruumiillista työtä. Jo pelkkä sorkkarauta painaa enemmän kuin saliohjelmani käsipainot. Ilman kesäistä massakautta laiskottelun kera olisi tietenkin vaarana, että remontin myötä olisin pian liian laiha ja sen lisäksi kasvattaisin lihakset.

Nykyihmisenä ei aina muista, mihin tämä mahtavasti toimiva laiskanpulskea ruumis on luotu eli kovaan työhön. On ihanaa mennä illala nukkumaan, kun on niin väsynyt, ettei jaksaisi hampaita pestä. Ennen unta miettii, kuinka olisi kiva irrottaa sorkkaraudalla vielä muutama naula puukuitulevystä ja kuinka tapetit lähtee hienosti irti kerroksittain. Ja se, että naama on likainen. Se on aivan upea juttu. En edes muista koska kasvot olisivat olleet oikeasti likaiset. Ehkä joskus villeinä heppatyttövuosina. Peilistä näkyy vaan aivan mahtavan tasaisen harmaa naama.Jotain on saatu taas aikaiseksikin. Rokki soi. C-kassuja otamme vastaan. Ei humppaa. Yritän tällä kertoa, että taloon tulee sähköt.


Mikko moukaroi yhden kaapin. Kaapin sisältä löytyi aika hieno puolipaneeli. Harmi, että en saanut kunnon kuvaa, kun innokas siippa oli ehtinyt repiä melkein kaiken irti. Tällaista paneelia voisin ajatella tulevaisuudessakin. Värikin on just hyvä vaaleanvihreä.Kaapin sisältä löytyi myös yksi aarre, jonka voisin vaikka arpoa. Otan ensin selvää mikä on tuon kuuluisan blogiarvonnan tarkoitus ja kuinka se suoritetaan. Olenpas taas vähän salaperäinen. Kjäh.

6 kommenttia:

 1. Ai kun kiva puolipaneli! Paljon kuvia kehiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tällä hetkellä pieni objektiivi -ongelma. Perus meni rikki ja tämä, jota käytän on tarkoitettu lintubongareille varmaankin. Mutta korjaantunee pikapuoliin. :)

   Poista
 2. Uudestaan ja paremmalla onnella ilman kirjoitusvihreitä.. ;) On ilo lueskella tätä sun blogia ja seurata projektinne etenemistä. Ja mahtavaa, että se upea rakennus on nyt hyvien ihmisten huomassa. Tsemppiä teille urakkaan! :) -sari-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta kommentista ja tsempeistä! :)

   Poista
 3. Törmäsin äsken blogiisi ja onpas se kiva, piti lueskelemaan jäädä :) Terveisin: Lapualaanen sekasotkuisa koti.

  VastaaPoista