tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kaapista ulos!

Eilen oli mahtava päivä. Talokauppojen jälkeen lähdimme ystäväni kanssa Tampereelle Patti Smithin keikalle. Hän on kyllä uskomaton taiteilija: kantaaottava, karismaattinen, ilmaisukykyinen, humaani.. No, ihan turha luetella adjektiiveja, kun mikään ei kuitenkaan kuvaile tarpeeksi hyvin hänen eilistä esiintymistään ja upeaa persoonaansa. Minulla on idoli.

Kuva on keikka-arviosta täältä.
Ennen Tampereelle lähtöä tein tästä blogista julkisen. Tulin kaapista ulos. Kiitos kaikille kannustuksista Facebookissa. Lisäsin tuohon oikealle lukijat. Jos haluatte seurata Östermyran auringon kunnostamista, liittykää toki blogin lukijoiksi!

12 kommenttia:

 1. "...jos sun lysti on, niin kädet yhteen lyö"! Nampskiainen onnistui kirjautumisessa! Oli mahti päivä, mahti konsertti, mahti blogi ja koti! Arikin täällä lukee pieneltä ruudulta tihrustaen ja iloisena myhäellen��

  VastaaPoista
 2. Mä oon niin tätä odottanut :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanaa ja mahtavaa että tuo talo on vihdoinkin pelastunut! Täällä kirjoittelee Helmi-Inkerin äiti Katja (vauvasirkus)
  Mielenkiinnolla seurailen teidän ja talon vaiheita. Tervetuloa kurkkaamaan myös meidän blogii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Katja! Kiva, että löysit tänne. Kuinkas löysitkään? Ehdottomasti vierailen blogissasi.

   Poista
  2. Serkkuni Riitta kertoi että nyt se ihana talo on ostettu :)

   Poista
 4. Voi mä olen ihan fiiliksissä täällä teidän puolesta koko projektin takia <3 Ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiva kuulla! Tule pyörähtämään tontilla, kun ohi ajelet.

   Poista
  2. Itse asiassa eilen illalla mopoiltiin siitä ohi, meinasin sanoa J:lle, että käydään katsomassa, ootteko tontilla. Tullaan joskus toiste :)

   Poista