maanantai 15. heinäkuuta 2013

Arkihuoletonta

Mahtava fiilis! Tytöt pistivät taas tulemaan ja nyt on koko yläkerta raivattu! Todellakin parissa tunnissa Sanna, Anna, Miila-tyttö ja vähän minäkin laitoimme paikat jonkinlaiseen kuosiin. Pari kärryllistä lajiteltua tavaraa ja huomenna vielä kärry tai pari sekäjätettä. Kiitos, kiitos, kiitos teille naiset!Tahdon, tahdon!


Ihanasti sain myös kannustusta juhlasuunnitelmilleni. Minähän olen suunnitellut aurinkotalon pihapiiriin jo jos jokinlaista kissanristiäistä. Sanna tiesi kertoa, että juhlat ovat tärkeä osa yhteisöllisyyttä ja pitääkin muistaa juhlia ja mielellään usein.

Arkihuolet eivät vielä paina. Siksipä olimmekin loppuviikon mökillä. Mikon perheellä on ihana kesäpaikka Kaskisissa. Yllä olevat kuvat ovat Bladhin talolta. 

Kaikki vauvat sukeltavat.

2 kommenttia:

  1. Ajoin eilen ohi ja totesin, että olitte näköjään leikanneet pensasaidan :) Luulinkin, että tuo yläkuvan nuoli viittaa siihen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pensasaidan parturointi oli meille täysi mysteeri. Ajateltiin, että kaupunki on lyhentänyt sitä huonon näkyvyyden takia, mutta tänään selvisi, että Seinäjoen energian kaverit olivat olleet asialla. Olivat kuulemma käyneet sisällä, mutta ketään eii ollut kotona. :)Tulkaa poikkeemaan, kun ohi ajelette.

      Poista